Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε αδιέξοδο ο Βύζας

Στη ΓΣ του Βύζαντα Μεγάρων παρουσιάστηκε το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων».

Χρήματα και, μάλιστα, άμεσα χρειάζεται η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων, προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα. Αυτό μετέφερε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «stoplekto.gr» ο μεγαλομέτοχος, Κώστας Κοσσυβάκης στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (06/06). Όπως ανακοινώθηκε, τους τελευταίους 18 μήνες τα έσοδα είναι 416 χιλιάδες ευρώ και τα έξοδα 700 χιλιάδες... Έως τις 15 Ιουνίου, όπως σημείωσε, θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί 67.000 ευρώ, διαφορετικά η ΠΑΕ κινδυνεύει να μην πάρει άδεια.

Ο μεγαλομέτοχος του Βύζαντα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που είχε από μερίδα οπαδών, ενώ χαρακτήρισε επιτυχία την παραμονή λαμβανομένων υπόψη των συνθηκών. Μίλησε για έλλειψη ηθικής συμπαράστασης από τη Δημοτική Αρχή και την τοπική κοινωνία και πρότεινε να δημιουργηθεί 15μελής επιτροπή, η οποία θα κάνει προσπάθεια να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για να περάσει ο Βύζας Μεγάρων τη διαδικασία αδειοδότησης. Διαφορετικά ο ίδιος είναι πιθανό να αποχωρήσει και η ομάδα να υποβιβαστεί στη Football League 2. Όπως δήλωσε ο Κοσσυβάκης, την επόμενη μέρα θα παραδώσει τις μετοχές στον Δήμο Μεγαρέων.

Φυσικά, όλοι λίγο πολύ περίμεναν ότι ενδιαφέρον από επιχειρηματίες δεν θα προέκυπτε στη ΓΣ του Βύζαντα Μεγάρων, κάτι που φάνηκε και στην πράξη. Έτσι, ο σχεδιασμός δεν μπορεί να προχωρήσει εάν οι «κιτρινόμαυροι» δεν πάρουν άδεια συμμετοχης...

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep