Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Δεν τα παρατάω»

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σίνισα Γκόγκιτς, δεν το βάζει κάτω μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Μετά την ήττα από τους Αγρινιώτες ο Γκόγκιτς ανέφερε: «Δυστυχώς ακόμη μία φορά δεν τα καταφέραμε. Αλλάξαμε τις πλευρές των παικτών στην διάρκεια του αγώνα μήπως και βρούμε κάποια αδυναμία όμως και πάλι δεν τα καταφέραμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να βάλουμε γκολ. Και στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλοί αλλά η ήττα μας έκανε κακό στην ψυχολογία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσουμε.
Θα δουλέψουμε δεν τα παρατάω και πιστεύω την μία εβδομάδα που είμαι εδώ είδαμε διαφορετικό Ηρακλή, που ξέρει τι κάνει στο γήπεδο. Μία νίκη θέλουμε για να ανέβουμε ψυχολογικά».

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ζουλιέν Φερνάντεζ, δήλωσε: «Τώρα πλέον μας έμειναν τέσσερις τελικοί και θέλουμε ισάριθμες νίκες. Πρέπει οπωσδήποτε να πετύχουμε ένα γκολ για να λυθούν τα πόδια. Δεν έχουμε πολλά περίθώρια. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για την άνοδο».

Από την πλευρά του ο Σάββας Σιατραβάνης τόνισε: «Σήμερα έπαιξαν δύο ομάδες που η θέση τους είναι στην Σουπερλιγκ. Ήταν επόμενο να μας πιέσει ο Παναιτωλικός όμως και εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει αλλά δεχθήκαμε γκολ το τέλος. Είμαστε Ηρακλής. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Πάμε στην Νίκη Βόλου για την νίκη.
Η τύχη λείπει από τον Ηρακλή και στα δύο παιχνίδια των πλέϊ οφ. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Και στο προηγούμενο παιχνίδι και σήμερα κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ».

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep