Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να παίξουμε σαν Ηρακλής»

Ο βοηθός του Σίνισα Γκόγκιτς, Γιάννης Παγώνης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η κατάσταση για την ομάδα στα πλέι οφ είναι αναστρέψιμη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena fm 89.4» ο Γιάννης Παγώνης στάθηκε...

...στην παρουσία του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον τραυματισμό του Τάι: «Σίγουρα η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε πολύ καλά μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Τάι. Ήταν ο παίκτης που προωθούσε το παιχνίδι, η μπάλα έπαιζε κάτω με αυτόν και επηρέασε όλα τα παιδιά η απουσία του».

...στη συνέχεια των play off: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα έμπειρη που ξέρει να διαχειρίζεται αποτελέσματα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, τα επόμενα παιχνίδια. Αν είχαμε πάρει αποτέλεσμα σίγουρα θα ήταν καλύτερα, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και, ειλικρινά σας μιλάω, πως τα παιδιά ήταν πολύ στεναχωρημένα χτες, αλλά σήμερα είδα άλλα πρόσωπα, που πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν μες στον Παναιτωλικό».

...στην υποχρέωση που έχει η ομάδα να παίξει αντάξια της οντότητας της: «Εάν μείνουμε στο παρελθόν, δεν έχουμε καμία τύχη. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε σαν Ηρακλής. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και το έχουν καταλάβει όλα τα παιδιά αυτό. Είμαστε Ηρακλής, πρέπει να το λέμε επανειλημμένως αυτό».

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούνιος 2013 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep