Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Η εμπειρία του Συμεωνίδη (photos)

Ο βοηθός προπονητή του Πιερικού, Γιάννης Συμεωνίδης, είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να μιλήσει με σπουδαίους Ευρωπαίους προπονητές.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης έδωσε το παρών σε ένα σεμινάριο προπονητών τερματοφυλάκων, που ονομάζεται «apportgarda».

Διοργανώνεται κάθε χρόνο τρεις μέρες, στην τοποθεσία Peschiera del Garda, κοντά στη Βερόνα και προσκαλούνται διάφοροι Ιταλοί εισηγητές, αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Όπως εξήγησε ο Συμεωνίδης: «Είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία γιατί μπορείς να δεις και να συγκρίνεις διαφορετικές φιλοσοφίες και μόνος σου να αποφασίσεις τι είδους προπονήσεις θα ακολουθήσεις, ανάλογα βέβαια και με τι είδους τερματοφύλακες διαθέτεις».

Εισηγητές ήταν μεταξύ άλλων οι Jose Sambade της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο Graziano Vinti της Μπολόνια, ο Franco Gagliardi της Τζένοα, ο Antonio Lacara της Τσιταντέλα, ο Antonello Brambila της Τραπάνι, ο Massimo Marino της Πεσκάρα, ο Mauro Testa, αναλυτής αγώνων τη Πάρμα, ο οποίος παρουσίασε ένα πρωτοποριακό σύστημα μέτρησης αντίδρασης για τους τερματοφύλακες και ασφαλώς ο Claudio Phillipi, προπονητής τερματοφυλάκων της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Γιουβέντους.

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούνιος 2013 16:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep