Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν μπορώ άλλο μόνος»

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου ζήτησε βοήθεια και εξέφρασε παράπονο για τις τελευταίες εμφανίσεις.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Άμφισσας παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο ίδιος απέδωσε τα αρνητικά αποτελέσματα που ήρθαν τις τελευταίες αγωνιστικές, στην έλλειψη στόχων, καθώς η παραμονή είχε επιτευχθεί σχετικά νωρίς και όπως είπε αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να μην παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Επιπλέον καταλόγισε ευθύνες και στον εαυτό του για το γεγονός ότι, δεν μπόρεσε να περάσει το μήνυμα αυτό τόσο σε παίχτες όσο και σε τεχνικό επιτελείο.

Εν συνεχεία έκανε αναφορά στα σπουδαία αποτελέσματα που κατάφερε να αποσπάσει φέτος ο Φωκικός σε ιστορικές έδρες, εκτιμώντας ότι, τέτοιες επιτυχίες δύσκολα θα μπορέσουν να επαναληφθούν.

Ερωτηθείς για την επιλογή του Κρ. Βαζέχα με την έναρξη της φετινής σεζόν, διευκρίνισε ότι, επρόκειτο για ένα όνομα που μαζί με τους συνεργάτες του είχε εκτιμήσει ότι, θα μπορούσε να προσφέρει στον Φωκικό ένα ειδικό «βάρος» και θα αποτελούσε πόλο έλξης για τους φιλάθλους λόγω του ονόματός του. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι, η λήξη της συνεργασίας τους ήρθε λόγω χάσματος απόψεων που είχαν οι δύο πλευρές.

Παράλληλα, ο κ. Παπαδημητρίου θέλησε να επαναλάβει ότι, η συνεχής ανοδική πορεία του Φωκικού τα τελευταία 7 χρόνια, είναι κάτι σπάνιο και ίσως μοναδικό στα ποδοσφαιρικά δεδομένα. «Και του χρόνο στόχος μου προσωπικά είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις που θα εξηγήσω στη συνέχεια».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας Π. Δημητρίου και για το υπόλοιπο φετινό τεχνικό επιτελείο του Φωκικού, ωστόσο δεν ήταν ακόμα σε θέση να απαντήσει εάν η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Όπως είπε, προέχει να διαφανεί εάν το υπάρχων Δ.Σ της ομάδας με επικεφαλής τον ίδιο –τα μέλη του οποίου όπως διευκρίνισε βρίσκονται υπό παραίτηση, θα συνεχιστεί να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου, το διοικητικό σχήμα του Φωκικού έχει «κουραστεί» αλλά και δεν δύναται πλέον να συνεχίσει χωρίς καμία βοήθεια. Έκανε έκκληση σε φρέσκα πρόσωπα με οικονομική δύναμη από την περιοχή της Φωκίδας και όχι μόνο να καταθέσουν τις προτάσεις τους. «Εγώ θα συνεχίσω στον Φωκικό εάν δεν βρεθεί αυτή η διάδοχη κατάσταση που προτείνω τώρα, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο μόνος μου».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στην οικονομική κατάσταση τόσο του Φωκικού όσο και των υπόλοιπων ομάδων στην Football League. «Ο Φωκικός έχει καταφέρει λόγω του νοικοκυρέματός του, να μην έχει υπέρογκα χρέη. Και ορισμένα από αυτά τα χρέη που υπάρχουν, θα προσπαθήσω μέχρι τέλος του Ιουνίου να τα καλύψω. Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά επιλέγουμε να τα πνίγουμε μέσα μας και να μην τα αφήνουμε όπως άλλες ομάδες να βγαίνουν προς τα έξω. Οι περισσότερες ομάδες έχουν οικονομική δυσκολία, πέρα από 2-3 εξαιρέσεις».

Επόμενη κίνηση του Δ.Σ είναι όπως αποκάλυψε είναι μέσα στον Ιούνιο να γίνει μια Γενική Συνέλευση όπου θα περιμένω προτάσεις για να μπορέσουμε με σαφήνεια να καταλήξουμε στα δεδομένα της επόμενης χρονιάς και να θέσουμε νέους στόχους. «Περιμένω και καλώ τον κόσμο και ειδικά αυτόν που μπορεί να βοηθήσει και οικονομικά να καταθέσει την πρότασή του. Εγώ θα βοηθήσω το πρώτο διάστημα όσο μπορώ με την εμπειρία που έχω τόσα χρόνια».

Ερωτηθείς για τα νέα δεδομένα την επόμενη χρονιά λόγω της αναδιάρθρωσης, εκτίμησε ότι, πιθανόν τελικά να μην είναι εφικτή η δημιουργία 2 ομίλων, για το οποίο εξαρχής όπως είπε, έχει εκφράσει την αντίθεσή του. «Αφού όλοι λένε πως φέτος ήταν το καλύτερο Πρωτάθλημα για την Β’ Εθνική, γιατί θέλουν αυτό το τόσο καλό Πρωτάθλημα να το αλλάξουν, εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Αναφέρθηκε ακόμα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας νέων για ακόμα μια χρονιά, που αποτελεί ένδειξη της καλής δουλείας που γίνεται στον τομέα των υποδομών. Την ίδια ώρα… για τις υποδομές του Σταδίου της Άμφισσας διευκρίνισε ότι, έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Δελφών για ενέργειες που θα γίνουν για την βελτίωσή του. «Θεωρώ πως ήταν η τελευταία χρονιά που έβγαζε αυτό το γήπεδο, δεν ξέρω σε ποιο βαθμό θα γίνουν τα έργα αλλά γνωρίζω ότι, θα γίνουν πράγματα».

Ευχαρίστησε για την οικονομική συμβολή τους στη φετινή προσπάθεια της ομάδας, την S&B και τον Δήμαρχο Ν. Φουσέκη που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Φωκικού. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους που στήριξαν τον Φωκικό με την παρουσία τους, ενώ εξέφρασε την πικρία του για κριτική που δέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και το Δ.Σ από μερίδα του κοινού, την οποία χαρακτήρισε άδικη.

Τέλος, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την θέση του Αντιπροέδρου της Ένωσης Β΄- Γ’ Εθνικής για την πλήρωση του κενού που άφησε ο εκλιπών, Π. Θεοδωρίδης.

Πηγή: fokikos.gr

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep