Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Καταφέραμε το αδύνατο»

Ο Μίλτος Γκόφας μίλησε για την προσπάθεια του Βύζαντα και το στόχο της παραμονής που ολοκληρώθηκε. Ο Μίλτος Γκόφας μίλησε για την προσπάθεια του Βύζαντα και το στόχο της παραμονής που ολοκληρώθηκε.

Ο Μίλτος Γκόφας μίλησε για τον άθλο των ποδοσφαιριστών του που έσωσαν τον Βύζαντα παρότι είχαν κάθε μέρα να αντιμετωπίσουν και από ένα πρόβλημα.

Για το διπλό στόχο του Βύζαντα, ο οποίος ήθελε να πάρει και διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Θρασύβουλο μίλησε ο προπονητής της ομάδας των Μεγάρων.

«Τελειώσαμε μια χρονιά που ο στόχος της παραμονής ήταν σχεδόν αδύνατος. Αυτό έγινε με την προσπάθεια των παιδιών που ίσως και οι ίδιοι να μην έχουν καταλάβει τι έχουν πετύχει. Κάτι παραπάνω από δύσκολα. Πίστεψαν στον στόχο της σωτηρίας, έβαλαν στην άκρη τα προβλήματα. Χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε σε αυτό το δύσκολο έργο. Είχαμε διπλό στόχο, να σωθούμε, αλλά και να πάρουμε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Θρασύβουλο, ώστε να μην κινδυνεύουμε ακόμη και αν πάρει πίσω τους βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep