Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κλείσαμε μια δύσκολη χρονιά»

Ο Νίκος Σακελλαρίδης μίλησε για τους παίκτες του και όλη την δύσκολη προσπάθεια που έκαναν μέσα στη χρονιά. Ο Νίκος Σακελλαρίδης μίλησε για τους παίκτες του και όλη την δύσκολη προσπάθεια που έκαναν μέσα στη χρονιά.

Ο Νίκος Σακελλαρίδης μίλησε για το τέλος ενός πρωταθλήματος που έχει αρκετά προβλήματα για όλους, αλλά τους γέμισε εμπειρίες.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του που έχουν προσπαθήσει μέχρι το τέλος για το καλύτερο.

«Τελείωσε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας. Οι ποδοσφαιριστές μου σήμερα είχαν την διάθεση και προσπάθησαν. Πρέπει να το πω, διότι την προηγούμενη αγωνιστική είπα πως ήταν αδιάφοροι. Η νίκη του Βύζαντα ήταν δίκαιη. Δεν είχαμε συγκέντρωση και δεχθήκαμε τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και εμείς γκολ. Η σεζόν χρησίμευσε για τις εμπειρίες που πήραν όλα τα παιδιά και θα είναι χρήσιμες όπου και αν συνεχίσουν και σε ότι να συναντήσουν στην πορεία του. Συγχαρητήρια στον Βύζαντα για την παραμονή στην κατηγορία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep