Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με καθαρό μυαλό»

Τα γκολ που θα σημάνουν την επιστροφή του Ηρακλή στην Super League περιμένουν την Κυριακή με τον Παναιτωλικό οι οπαδοί του Γηραιού. Τα γκολ που θα σημάνουν την επιστροφή του Ηρακλή στην Super League περιμένουν την Κυριακή με τον Παναιτωλικό οι οπαδοί του Γηραιού.

Στον Ηρακλή προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις από όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και να μην επηρεαστούν ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που δίνουν την Κυριακή με τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός του Γηραιού, Γιάννης Χατζηνικολάου, προσπάθησε στην τελευταία του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του, να τους ξεκαθαρίσει πως όσα έγιναν πρέπει να μείνουν πίσω. Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να μείνουν εκεί. Ο Ηρακλής για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού ο Γιώργος Παληγεώργος επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η συμπαράσταση του κόσμου αναμένεται να είναι σημαντική για το κομβικό ματς της τελευταίας αγωνιστικής που μπορεί να σημάνει την επιστροφή της ομάδας στην Super League. Γι αυτό το λόγο τα εισιτήρια που εκδόθηκαν είναι σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές. Για την θύρα 4 κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ για την θύρα 13 είναι στα 7 ευρώ και για την θύρα 10 στα 5 ευρώ.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2013 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep