Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Αποκτήσαμε μέταλλο και ταυτότητα»

Ο Φωκικός τα κατάφερε μέσα στα μεγαθήρια όπως υποστήριξε ο Πέτρος Δημητρίου.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη μαχητικότητα των παικτών του έμεινε ο Πέτρος Δημητρίου, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού, του Φωκικού μετά την ήττα στην Καλλιθέα με 2-1: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και για την παρουσία που είχαν. Παρότι είχαμε πολλές απουσίες με εντυπωσίασαν που πάλεψαν το παιχνίδι. Βλέποντας φάση φάση μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Και η Καλλιθέα βέβαια ήταν καλή. Εμείς βγάλαμε φάσεις κι ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Το πρώτο γκολ ήταν καθαρά δικό μας λάθος και το δεύτερο από ένα στημένο. Οι ομάδες ήταν αδιάφορες, όμως προσπαθήσαμε και οι δύο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω πάλι να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Εμείς ήμασταν μία ομάδα με στόχο την παραμονή και είχαμε σωθεί από τις απόκριες. Παρόλα αυτά το παλέψαμε παντού και στην Καβάλα και στη Δράμα. Επίσης η ομάδα σήμερα έδειξε πως δεν βασίζεται σε μια ενδεκάδα καθώς και τα άλλα παιδιά έδειξαν καλό πρόσωπο. Μέσα στα μεγαθήρια της κατηγορίας ο Φωκικός απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει, απέκτησε μέταλλο και ταυτότητα, αντεπεξήλθε σωστά και σοβαρά. Πάμε τώρα να τελειώσουμε με καλή μπάλα στο τελευταίο ματς κι αν είναι δυνατόν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Να ευχηθώ στο φίλο Λύσσανδρο και στην Καλλιθέα, που είναι ένα σοβαρό σωματείο, ό,τι καλύτερο»

Σε ερώτηση του flnews για το αν επιθυμεί να συνεχίσει στο Φωκικό και τη νέα σεζόν, ο Πέτρος Δημητρίου μας είπε: «Είναι επιθυμία και δικιά μου και της διοίκησης. Θα μιλήσουμε. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Φωκικό, καθώς είναι νοικοκυρεμένο σωματείο, αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι μαζί μου. Θα γίνουν συζητήσεις για τι στόχους έχει η ομάδα και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποφασίσουμε».

Τους παίκτες του Φωκικού, εκπροσώπησε ο 19χρονος Μιχάλης Οικονομάκος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σε επαγγελματική κατηγορία: «Εγινε ένα πολύ ωραίο ματς και παρότι ήρθαμε με ελλείψεις η ομάδα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική. Παρουσιάσουμε βέβαια και κάποια κενά από τα συνεχόμενα ματς καθώς φανήκαμε κάπως κουρασμένοι. Πιστεύω όμως πως η ομάδα θα έχει συνέχεια και του χρόνου. Επίσης με ευχαριστεί ότι ήταν πρώτη μου εμφάνιση σε επαγγελματική κατηγορία».

*** Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ένα σημείο έντασης όταν δύο παίκτες της Καλλιθέας (Θεολόγου, Μουσταφίδης) συγκρούστηκαν και έπεσαν στο έδαφος τραυματίες. Η διαιτητής Μήτση δεν διέκοψε το ματς ως όφειλε, διότι ο Μουσταφίδης ήταν αιμόφυρτος, οι παίκτες του Φωκικού δεν έκαναν fair play και στην εξέλιξη της φάσης προέκυψε μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους. Παρόλα αυτά στη συνέχεια οι παίκτες του Φωκικού πέταξαν τη μπάλα άουτ στο κόρνερ, που κέρδισαν. Οι δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα και λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου, έδειξαν πως δεν υφίσταται το παραμικρό θέμα με τον κ. Δημητρίου να λέει χαρακτηριστικά: «Η Καλλιθέα είναι δικό μας σωματείο. Είμαι μία συμπαθέστατη ομάδα και εδώ είναι όλοι φίλοι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep