Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην μπερδέψω τους πάγκους…»

Ο Σάββας Κωφίδης αναφέρθηκε στο πιο περίεργο 90λεπτο στην προπονητική του καριέρα.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών θα βρεθεί την Κυριακή (19/05) για πρώτη φορά αντίπαλος του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, σε ένα ματς με πολλές ιδιατερότητες για τον ίδιο. Σε δηλώσεις του, μάλιστα, στην ιστοσελίδα «bluearena.gr» ο Σάββας Κωφίδης ευχήθηκε να μην… μπερδέψει τους πάγκους και καθίσει σε αυτόν του «Γηραιού».

«Θα είναι περίεργα», είπε ο Κωφίδης και υπογράμμισε: «Ελπίζω να μην μπερδευτώ και καθίσω στον πάγκο του Ηρακλή (χαμόγελα). Όλοι γνωρίζουν τα αισθήματά μου γι' αυτή την ομάδα. Πάντως θεωρώ ότι θα είναι κάπως πιο εύκολο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ως αντίπαλος του Ηρακλή με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή.

Τότε με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλού πατούσα και αλλού βρισκόμουν. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της ζωής μου ως ποδοσφαιριστής».
Οσο για την άνοδο και πώς βλέπει τα επόμενα ματς, σχολίασε: «Γίνεται μεγάλη μάχη για την άνοδο και όλα είναι ανοιχτά. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν θα ξεκαθαρίσει το παραμικρό».

Για τον Ηρακλή συμπλήρωσε: «Ο Ηρακλής έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια και μακάρι στο τέλος να τα καταφέρει, γιατί στην Σούπερ Λίγκα ανήκει και εκεί έπρεπε να βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep