Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Χωρίς γκολ... δε νικάς»

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, ήταν ικανοποιημένος από την ομάδα του, παρά την ήττα από τον Εργοτέλη.

Μετά το 1-0 ο Διλμπέρης είπε: «Παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων όπου η μία είχε το κίνητρο και σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας προσπαθούσα να εξηγήσω στους παίκτες ότι πρέπει να έχουν κίνητρο. Με τους τραυματισμούς και τις κάρτες, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια σε ένα ανοικτό παιγνίδι και κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν ισοφαρίσαμε στην φάση μας στο τέλος.

Δυο παιδιά έκαναν ντεμπούτο και είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Τα παιδιά ακολούθησαν το αγωνιστικό πλάνο, βοήθησε και ο καλός αγωνιστικός χώρος. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να αμυνθούμε ή να παίξουμε με μακρινές μπαλιές. Δίχως γκολ δε μπορείς να πάρεις κάτι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στο Σταύρο και στην ομάδα του Εργοτέλη. Ο,τι καλύτερο τους εύχομαι».

 

 

Σπύρος Παπαθανασίου (παίκτης Γαζώρου): «Προσπαθήσαμε να αντιτάξουμε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό μας και τον ιδρώτα μας στο κίνητρο του Εργοτέλη. Δε θα μπορούσαμε να έρθουμε και να δείξουμε εικόνα που να πέσουμε αμαχητί. Στο πρώτο δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε το ματς. Δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε όπως έπρεπε, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοηθησαν στο ντεμπούτο μου. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και καλή συνέχεια».

 

Πηγή: cretesports.gr

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 02:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep