Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην αυτοκτονήσουμε»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου χαρακτήρισε το πλέον δύσκολο ματς αυτό με την Αναγέννηση Επανομής.

Ο τεχνικός του Ηρακλή μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Πανσερραϊκό κράτησε χαμηλούς τόνους και ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Ηταν μια πολύ ουσιαστική νίκη απέναντι σ' έναν πολύ καλό Πανσερραϊκό. Είχαμε πολύ άγχος. Χρειαζόμασταν τη νίκη και το βάρος των ποδιών ήταν διπλό. Μ' ένα στημένο του Τάι πήραμε προβάδισμα και μετά κρατήσαμε την μπάλα πιο άνετα. Ο Πανσερραϊκός πέρα από μία φάση δεν είχε κάποια άλλη».

Ο Χατζηνικολάου συμπλήρωσε: «Δεν λέει κάτι. Εχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα ματς. Ουαί κι αλίμονο αν δείξουμε υπεροψία. Θα είναι αυτοκτονία. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι. Η ηρεμία που ζητάω είναι το άλφα και το ωμέγα για να μπορέσει να έρθει πιο γρήγορα η άνοδος».

Για την αντικατάσταση του Τάι, επισήμανε: «Κυρίως για προληπτικό λόγο».

Οσο για το μεγάλο ατού των κυανόλευκων, τόνισε: «Είχα πει και μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα ότι το μεγάλο κέρδος του Ηρακλή είναι τα παιδιά που δεν παίζουν. Ακόμη και τα παιδιά που είναι εκτός αποστολή θέλουν να είναι πάνω στο καράβι που πηγαίνει προς την άνοδο. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και ζητάνε τη νίκη ακόμη περισσότερο από αυτούς που παίζουν».

Ερωτηθείς, για τη πιο δύσκολη αναμέτρηση από αυτές που απομένουν, υπογράμμισε: «Η Επανομή το πιο επικίνδυνο. Τα άλλα δεν ξέρω ποια είναι».

Ο Χρήστος Παληγεώργος από την πλευρά του δήλωσε: «Ηταν ένα γρήγορο παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν κλείστηκε στην άμυνα. Θα κρατήσω αυτό που είπε και ο προπονητής μου ότι ήταν μια ουσιαστική νίκη. Εχουμε μπει στην τελική στροφή και πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Τίποτα δεν έχει κριθεί». 

Για το μυστικό της επιτυχίας κι αν είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, είπε: «Το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό με την Επανομή. Είναι αναγκαίο να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και σοβαρότητα. Πλέον χρειάζεται σωστή διαχείριση και να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό να κοιτάς στα μάτια τον άλλον. Πραγματικά είμαστε μια γροθιά και όχι μόνο τη μέρα του αγώνα. Ο ανταγωνισμός μας βοηθάει και είναι πρόκειται για ένα σημαντικό σκέλος».

Πηγή: www.bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep