Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εναλλακτική στο Βύρωνα

Ο Εθνικός Αστέρας έχει έτοιμη τη λύση εάν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την Καισαριανή.

 

Σε αναζήτηση έδρας για τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια βρίσκονται οι ιθύνοντες του Εθνικού Αστέρα, καθώς τα έργα που γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπεύθυνου γεωπόνου, στο τέλος Οκτωβρίου. Οι ερυθρόλευκοι είναι γηπεδούχοι στις 16 Οκτωβρίου, όταν θα φιλοξενήσουν τον Φωκικό και κατόπιν στις 26 του μήνα (δεν γνωρίζουν ακόμη τον αντίπαλό τους γιατί κληρώθηκε με την ομάδα Β). Εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά -πράγμα πολύ δύσκολο πλέον- τότε η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει εναλλακτική έδρα.

 

Η αλήθεια είναι πως οι διοικούντες έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Πέτρο Δημητρίου να ζητηθεί για προσωρινή χρήση το γήπεδο του Βύρωνα, προκειμένου να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους και να μην βρεθούν προ απρόοπτων γεγονότων. Ετσι, περιμένουν το «οκ» από τους υπεύθυνους του γηπέδου και ο Εθνικός Αστέρας θα είναι καλυμμένος σε κάθε ενδεχόμενο. Δηλαδή είτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά, είτε καθυστερήσει η περάτωση των έργων στην Καισαριανή.

 

Σε ό,τι αφορά τα της προπόνησης, σήμερα (06/10), διεξήχθη στο Μενίδι. Το Σάββατο (08/10) υπενθυμίζεται πως υπάρχει φιλικό με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep