Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα στα… πέναλτι για Πιερικό

Ο Πιερικός ηττήθηκε στο φιλικό με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη με 5-2 σε ένα ματς που είχε τέσσερα πέναλτι. Ο Πιερικός ηττήθηκε στο φιλικό με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη με 5-2 σε ένα ματς που είχε τέσσερα πέναλτι.

Ο Άρης επικράτησε 5-2 του Πιερικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε φιλικό με τέσσερα πέναλτι που όλα ήταν δικαιολογημένα.

Ο Πιερικός προηγήθηκε στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο τελείωμα του Γιαζιτζόγλου σε τετ α τετ με τον Βελλίδη. Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση με πέναλτι που κέρδισε ο Αγγελούδης σε χέρι του Ιορδανίδη και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ο Αγγελούδης πάλι με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους «κίτρινους» που έκαναν το 3-1 με πέναλτι του Καραγιάννη.

Ο Παλιάτσος στο 71ο εκτέλεσε νέο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 4-1 και το 5-1 έγινε από τον Σταυρόπουλο που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Σουνά. Το τελικό 5-2 έγραψε με πέναλτι στο 89ο λεπτό ο Κόιτς. Ο Πιερικός είχε δοκάρι στο 53ο λεπτό με τον Αποστολίδη.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης (74′ Γκέλης), Ηρακλής, Μαργαρίτης (61’ Ζαραδούκας), Πουλίδο (42’ Παπαζαχαρίας), Νταμαρλής (84′ Φούσκας), Οικονομόπουλος (77′ Σταυρόπουλος), Τριανταφυλλάκος (38’ Παπαστεριανός), Ζήση (40’ Καραγιάννης), Καζναφέρης (50’ Σουνάς), Τάτος (54’ Παλιάτσος), Αγγελούδης (58’ Κοτσαρίδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης (33’ Παπανικολάου, 60’ Παπατολίκας), Γιαζιτζόγλου (67′ Μπαμίχας), Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (76′ Κόιτς), Μπελόσεβιτς (83′ Τσικαδέρης), Μασάδο (67′ Παπατόλιος), Μανίκας (67′ Ανδριόπουλος), Καρακατσάνης, Βραχνός, Σεχολάρι.

Last modified onΤρίτη, 30 Απρίλιος 2013 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep