Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ο.. σαραντάρης Μανούσος

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛΚ, Γιώργος Μανούσος «σπάει» τα κοντέρ τη φετινή σεζόν.

Αν κάποιος αναζητήσει τον φετινό MVP της Καλλονής δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Σίγουρα, όλες οι γραμμές έχουν ξεχωρίσει, πόσω μάλλον η άμυνα, καθώς η ομάδα της Λέσβου έχει το καλύτερο παθητικό (18 γκολ) της κατηγορίας, όμως ο Γιώργος Μανούσος είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης της με τα 14 φετινά τέρματα και τις δύο ασίστ.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛΚ υπέγραψε τη νίκη (1-0) στο AEL FC Arena και χάρισε τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για την απευθείας άνοδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τα γκολ που έχει σημειώσει, έχει χαρίσει στην ομάδα του 22 πόντους, ενώ το τέρμα σε βάρος της ΑΕΛ ήταν το 40ό στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πώς προκύπτουν οι 22 πόντοι; Στην 1η αγωνιστική σκόραρε (1-0) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, στις 25 Νοεμβρίου είχε ισοφαρίσει στο εντός έδρας 1-1 με τον Ηρακλή και στις 2 Δεκεμβρίου με δικό του γκολ η Καλλονή επικράτησε (1-0) της Δόξας Δράμας. Το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Πανσερραϊκό στις 27 Ιανουαρίου ήταν αρκετό για να έρθει ένα ακόμα τρίποντο (1-0), στις 24 Μαρτίου σημείωσε ένα ακόμα και έδωσε μία ασίστ στην επικράτηση (2-1) απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, στις 7 Απριλίου σκόραρε (1-0) στο Καυτανζόγλειο, στις 14 του ίδιου μήνα βρήκε δύο φορές δίχτυα (2-1) στον αγώνα με την Καβαλα και την Κυριακή (28/04) διαμόρφωσε το 1-0 σε βάρος της ΑΕΛ...

Σημειώνεται ότι ο Μανούσος ισοφάρισε στη Λάρισα το προσωπικό ρεκόρ συμμετοχών για μία περίοδο. Έφτασε τα 34 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μαζί με τις δύο συμμετοχές στο Κύπελλο έφτασε τις 36, αριθμό που είχε πέρυσι με τη φανέλα της ομάδας της Λέσβου (36 συμμετοχές, 9 γκολ).

Media

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep