«Με έκαναν μάγκα»

Μέλι έσταζε για τους ποδοσφαιριστές του Φωκικού ο Πέτρος Δημητρίου.

Ο προπονητής το Φωκικού μίλησε ξανά για την… Φωκικάρα και τόνισε ότι η ομάδα της Άμφισσας έχει σωθεί εδώ και δύο μήνες. Αναλυτικά δήλωσε μετά τη νίκη (3-2) απέναντι στην Καβάλα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί για μία ακόμη φορά απέδειξαν φέτος ότι είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Έχουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και είναι η δεύτερη φορά που γυρίζουν ένα παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Εργοτέλη. Έχουν δώσει την ψυχή τους εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο τιμ που έχω δίπλα μου, στον Λευτέρη Βελέντζα, το Γιάννη Ζαλαώρα, τον Κώστα Τερζή, τον Τάσο Μαντζώρο και στα δύο παιδιά που είναι εδώ στο γήπεδο το Χρήστο Πετρόπουλο και τον Στάθη Κοκολόγο.

Είπα προχτές ότι ο Φωκικός έγινε Φωκικάρα και κάποιοι το παρεξήγησαν. Αυτά τα παιδιά έχουν δώσει 35 βαθμούς με ιδρώτα και αίμα. Δεν μας έχει βοηθήσει ούτε η τύχη, ούτε η διαιτησία. Φτύνουμε αίμα κάθε Κυριακή να πάρουμε έναν ποντάκο ή ένα τρίποντο και έχουμε παίξει πάνω από δέκα παιχνίδια με 10 παίκτες! Αυτός είναι ο Φωκικός κύριοι που έγινε Φωκικάρα.

Όταν σε ένα παιχνίδι προηγείσαι και βρίσκεσαι στο ημίχρονο να χάνεις με 2-1, πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος μάγκας για να το γυρίσεις. Η ομάδα έχει σωθεί εδώ και δύο μήνες. Δεν παίζαμε για να σωθούμε, ούτε θα συνεχίσουμε να παίζουμε για να σωθούμε. Έχουμε υποχρέωση στην διοίκηση, τον κόσμο και στη φανέλα που φοράμε, αυτή η ομάδα να κερδίζει. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Με έχουνε κάνει μάγκα. Και όπως εσείς οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι λέτε, αυτά τα παιδιά παίζουν απ’το καλύτερο ποδόσφαιρο της Β’ Εθνικής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην Καβάλα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήρθε εδώ να παίξει άμυνα. Ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό. Παίξαμε ένα παιχνίδι, είδε ο κόσμος πέντε γκολ. Είναι μεγάλο αυτό που έγινε σήμερα. Πήγαμε στα αποδυτήρια με ένα σκορ εναντίον μας και τα παιδιά το γύρισαν. Το όπλο της ομάδας αυτής είναι ότι έχουμε πολύ καλή σχέση. Έχουμε τρομερή σχέση. Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια…Είμαστε όλοι αγαπημένοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Παίξαμε και πάλι με τρείς αμυντικούς, τον Χαλούλο τον Κωστόπουλο και τον Λίτσο. Πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο αλλά πήραμε αυτό το παιχνίδι που σε ένα μεγάλο ποσοστό, κλειδώνει την παραμονή. Από εδώ και πέρα, μετά τις γιορτές θα κοιτάξουμε να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά όπως κάναμε στην Καλλονή με τον Γεωργουσόπουλο και τον Ζαχαρόπουλο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα.

Θέλω να ξέρετε όλοι ότι ο Φωκικός, θα είναι πάντα στην καρδιά μου και οι φίλαθλοι του Φωκικού είναι οι καλύτεροι που έχω γνωρίσει, είναι καλοί άνθρωποι. Θέλω να αφιερώσω την νίκη στον Κώστα Μανιάτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς της Καλλονής και να του ευχηθώ καλή επάνοδο, καθώς και στο Κώστα Μπουλούλη, που μετά από πολύ καιρό μπήκε ξανά στην αποστολή».

ΑΜΦΙΣΣΑ: Βαλάντης Καρλιαύτης

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep