Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλεδί με ΑΕΛ»

Όλοι στον Ηρακλή συμφωνούν ότι το ματς με την ΑΕΛ θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Οι Θεσσαλονικείς αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία με το τρίποντο στην Άμφισσα και πλέον κάνουν όνειρα για απευθείας άνοδο. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις των Ζουλιέν Φερνάντεζ, Σάββα Σιατραβάνη και Ντάνι Λόπεθ.

Ο Φερνάντεζ μίλησε στον ARENA 89,4 και ανέφερε για τη νίκη σε βάρος του Φωκικού: «Η χθεσινή νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς και για τον κόσμο. Υπήρχε στρες κάτι που αντιμετωπίσαμε. Θέλουμε οπωσδήποτε να ανέβουμε κατηγορία, υπάρχει εμπιστοσύνη και κοιτάμε τώρα το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος είπε: «Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος είναι σημαντικά και όλα πρέπει να τα κερδίσουμε ειδικά στην έδρα μας που έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς. Όλες οι ομάδες που παίζουν για τα πλέι οφ έχουν δύσκολα παιχνίδια. Είναι πολλές οι ομάδες που διεκδικούν θέση για τα πλέι οφ και θα είναι δύσκολο γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Είναι το βασικό σύνθημά μας ότι παίζουμε για τη φανέλα. Άπαντες ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε. Κάθε βαθμός που μπορεί να χάσουμε στη συνέχεια θα μετρήσει αρνητικά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε».

Σιατραβάνης: «Έτοιμοι για απευθείας άνοδο»

Ο σκόρερ, Σάββας Σιατραβάνης δήλωσε από την πλευρά του στο «Αθλητικό Metropolis» για το χθεσινό παιχνίδι με το Φωκικό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ξέραμε ότι ο Φωκικός είναι πολύ δύσκολος στην έδρα του, εμείς όμως είχαμε στόχο μόνο τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε μέχρι και δύο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε. Τέλος καλό, όλα καλά όμως και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν είναι σε ετοιμότητα, ώστε να πάρουν την απευθείας άνοδο:«Είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε την απευθείας άνοδο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το παιχνίδι με την Λάρισα είναι κομβικό και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας επιτέλους, για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο».

Για το τι χρειάζεται ο Ηρακλής για να πάρει την απευθείας άνοδο: «Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ψυχραιμία, πάθος και δύναμη και πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ».

Λόπεθ: «Νίκη και με ΑΕΛ»

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Ντάνι Λόπεθ φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και τόνισε για το ματς της Κυριακής:«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ηταν πολύ μικρό το γήπεδο ψάχναμε τους τρόπους, να σπάσουμε την άμυνά τους. Τελικά τον βρήκαμε με το γκολ που πετύχαμε και κερδίσαμε παίρνοντας το τρίποντο».

Για το τι φταίει και ο Ηρακλής παρουσιάζεται καλύτερος στα εκτός έδρας παιχνίδια, είπε:«Καμιά φορά στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα δεν τα μπορείς να τα εξηγήσεις. Εντός έδρας για ακατανόητο λόγος, χάνουμε τις ισορροπίες μας. Εμείς με οδηγό το παιχνίδι με τον Βύζαντα θα πάμε να κερδίσουμε και την ΑΕΛ.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να βάζουμε παιχνίδι μες παιχνίδι τον επόμενο στόχο. Σίγουρα είμαστε μέσα στους στόχους μας. Εχουμε πολλές πιθανότητες να ανέβουμε απ ευθείας έχει όμως δρόμο ακόμα. Αυτός ήταν ο σκοπός μας από την πρώτη μέρα και αυτό θέλουμε μέχρι το τέλος».

Οσο για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη, είπε... «Κάθε αρχή και δύσκολη. Στην αρχή μου φαίνονταν κάπως περίεργα τα πράγματα. Παρόλα αυτά με αγκάλιασαν όλοι στον Ηρακλή. Απολαμβάνω την πόλη περνάω υπέροχα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου».

Σε ό,τι αφορά στους Νίκο Σαββίδη, Ζουλιέν Φερνάντεζ που συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες, αμφότεροι θα εκτίσουν τις ποινές τους στα παιχνίδια με Πανσερραϊκό (38η αγωνιστική) και Αναγέννηση Επανομής (39η).

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep