Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Λυγίζει από παλιές «αμαρτίες»

Ο Θρασύβουλος παλεύει στο γήπεδο, αλλά χάνει βαθμούς λόγω παλιών οφειλών.

Έως τώρα οι «πράσινοι» όφειλαν να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα. Τα έβαλαν στην άκρη, αποφάσισαν να τα δώσουν όλα για την παραμονή και με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο πανηγύρισαν δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Αναγέννηση Επανομής και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Το αποτέλεσμα; Έχασαν το ένα τρίποντο λόγω οφειλών στον Χουάν Μανουέλ Κόμπο, ενώ καλούνται να τακτοποιήσουν και το θέμα του Κέβιν Πεκέ, για τον οποίο σας ενημέρωσε αποκλειστικά το flnews.gr την Κυριακή (21/04).

Το ψυχολογικό βάρος είναι μεγάλο, καθώς οι ποδοσφαιριστές όχι μόνο δεν βλέπουν το χρώμα του χρήματος, αλλά βλέπουν τον ιδρώτα τους στο γήπεδο να πηγαίνει... στράφι λόγω παλιών «αμαρτιών» που ταλαιπωρούν ακόμα τον Θρασύβουλο. Σημειώνεται ότι αν η ΠΑΕ δεν πληρώσει άμεσα τον Κόμπο, τότε θα αφαιρεθούν τρεις ακόμα πόντοι, ενώ θα έχει να δώσει και ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τον Βύζαντα...

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση Πεκέ, είναι διαφορετική από αυτή του Κόμπο. Σύμφωνα με τους «πράσινους» ο Βέλγος έχει έρθει σε διακανονισμό με την ΠΑΕ και έχει πάρει 20.000 ευρώ. Το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε λόγω προβλήματος επικοινωνίας με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου και στη Φυλή υπάρχει η βεβαιότητα ότι ο πρώην μέσος των «πράσινων» δεν θα γίνει αιτία να υπάρξει νέα αφαίρεση βαθμών.

Την Τετάρτη (24/04) ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Γαζώρου και εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο Σταμάτης Καλαμιώτης, ο οποίος θα εκτίσει την 4η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του και ο Ηλίας Μαρούλης, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα, αγωνιζόταν με κάταγμα στο χέρι για περίπου 30 λεπτά! Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σταυριανού που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep