Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έκανα τον Φωκικό… Φωκικάρα»

Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε ότι η ομάδα του ήταν η… ηθική νικήτρια απέναντι στον Ηρακλή.

Ο προπονητής του Φωκικού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής και αποδείξαμε για άλλη μία φορά πως ο Φωκικός έχει γίνει Φωκικάρα. Εμείς κοιτάξαμε όλες τις ομάδες στα ίσια. Δεν συμφωνώ με όσα δήλωσε ο κ. Χατζηνικολάου. Εμείς δεν κινδυνέψαμε καθόλου στο παιχνίδι.

Είχαμε την κατοχή είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Από ένα κόρνερ φάγαμε ένα γκολ. Από κει και πέρα παίξαμε πιστεύω σαν να είναι ο Φωκικός η μεγάλη ομάδα. Πάνω από 15' παίξαμε με έναν αμυντικό τον Χαλούλο. Εντάξει δεν αντιλέω οι νίκες είναι νίκες αυτό δεν αλλάζει. Εμείς όμως τους κοιτάμε όλους στα μάτια. Αναγκάσαμε ομάδα σαν τον Ηρακλή να κάτσει πίσω για να μην φάει γκολ. Αν είχαμε τύχη δεν θα χάναμε.

Εχω κερδίσει το στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου. Εκανα τον Φωκικό Φωκικάρα. Δώσανε τα παιδιά τα πάντα. Είμαστε ηθικοί νικητές. Θα μου πείτε δεν υπάρχουν. Όχι, για εμένα υπάρχουν. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή μακάρι να εκπληρώσει τους στόχους του».

Ο Δημήτρης Χαλούλος ανέφερε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Εγώ δεν θυμάμαι κλασσική ευκαιρία από τον Ηρακλή. Μόνο το φάουλ με το δοκάρι του Ουκάρ. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Απλά ατυχήσαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Το γκολ μπαίνει από λάθος του διαιτητή. Το πλάγιο του Ηρακλή ήταν για εμάς. Δεν θέλω να μειώσω την νίκη του Ηρακλή, αλλά λέω τι είδα».

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep