Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μέταλλο, φανέλα, σήμα»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ηρακλή στην Άμφισσα.

Ο τεχνικός του Γηραιού δήλωσε: «Πήραμε μία σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα, που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετούς αντιπάλους. Καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ και δίκαια επικρατήσαμε» ανέφερε αρχικά ο προπονητής των κυανόλευκων και συμπλήρωσε: «Ο Ηρακλής έχει μέταλλο. Έχει φανέλα, έχει σήμα. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν την απευθείας άνοδο».

Για τους αγώνες που ακολουθούν από εδώ και πέρα, σχολίασε: «Δεν βλέπουμε το πρόγραμμα. Είδαμε ομάδες σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια να γκελάρουν».

Για τη χρησιμοποίηση αρκετών παικτών, τόνισε: «Στους δυόμισι μήνες που είμαι στην ομάδα έχουν πάρει ευκαιρίες σχεδόν όλοι οι παίκτες. Στην πορεία θα χρειαστούν όλοι.Το θέμα είναι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να μας βοηθάνε».

Κλείνοντας, για το γκολ του Σιατραβάνη, είπε: «Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παιδιών, η οποία πρέπει να συνεχίζεται».

Ο σκόρερ, Σάββας Σιατραβάνης ανέφερε: «Ηρθαμε εδώ με στόχο μόνο τη νίκη. Πρόκειται για ένα τρίποντο ψυχολογίας, που μας δίνει ώθηση και μας κρατάει πάλι κοντά στον στόχο μας. Την απευθείας άνοδο. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και εκ μέρους όλης της ομάδας, η νίκη αυτή αφιερώνεται στον Παναγιώτη Βοσνιάδη».

Για το δικό του τέρμα, αρκέστηκε να πει: «Βοηθάει ψυχολογικά σίγουρα, αλλά σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει. Ετσι βελτιωνόμαστε όλοι. Κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Φυσικά, το χάρηκα το γκολ και εύχομαι να υπάρξουν κι άλλα».

Πηγή: www.bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep