Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θα σωθεί ο Βύζας»

Ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων, Μίλτος Γκόφας τόνισε πως η ομάδα του θα σωθεί. Ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων, Μίλτος Γκόφας τόνισε πως η ομάδα του θα σωθεί.

Ο Μίλτος Γκόφας τόνισε πως θα μπορούσε η ομάδα των Μεγάρων να πάρει τη νίκη στις αντεπιθέσεις, ενώ δήλωσε σίγουρος για τη σωτηρία της ομάδας.

Στην καλή απόδοση που είχε η ομάδα του και την απειρία που της στέρησε τη νίκη στις αντεπιθέσεις στάθηκε ο τεχνικός του Βύζαντα Μίλτος Γκόφας.

«Είχαμε ένα παιχνίδι που είναι από τα δυσκολότερα που έχουμε να δώσουμε στην έδρα μας, με μια ομάδα που ξέραμε τις δυνατότητες της και τους στόχους της. Μπορεί να είχαν τις ευκαιρίες, αλλά και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη χωρίς να αποτελεί αυτό έκπληξη. Στα τελευταία 15 λεπτά αν εμείς δείχναμε περισσότερη προσοχή στις τελικές προσπάθειες θα μπορούσαμε να σημειώσουμε το γκολ της νίκης. Αν προσέχαμε στις φάσεις που βγήκαμε τρεις με δύο και δύο με έναν παίκτη στην αντεπίθεση και είχαμε κάνει το ένα δύο με επιτυχία θα παίρναμε τη νίκη. Από ατυχία και απειρία δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Εμείς μέχρι το τέλος θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι στα Μέγαρα πως θα σωθεί ο Βύζας».

Ακολουθούν δύο δύσκολα ματς με Καβάλα και Δόξα Δράμας. Τι περιμένετε να πάρετε από αυτά;

«Είναι δύσκολες ομάδες και δύσκολες έδρες. Εμείς παίζουμε την κατηγορία μας σε αυτά τα δύο ματς, κάνουμε πολύ καλή προσπάθεια σε όλα τα ματς που παίζουμε και ελπίζω να κερδίσουμε τον έναν βαθμό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep