Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισαάκ: «Καμία πίεση»

Ο Ισαάκ Τζοβέ εξέφρασε την πεποίθησή του για την απευθείας άνοδο του Ηρακλή.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και τόνισε ότι ο ίδιος δεν αισθάνεται πίεση όταν ο Ηρακλής αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο. Παράλληλα, υποστήριξε ότι από τα πόδια των «κυανόλευκων» εξαρτάται η επίτευξη του στόχου της απευθείας ανόδου. Αναλυτικά ο Ισαάκ Τζοβέ δήλωσε:

Για το αν μπορέσουν να βρουν μια ισορροπία στα τελευταία παιχνίδια και πάρουν την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ:

«Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκ. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, που δε θα είναι εύκολα να πούμε ότι θα τα κερδίσουμε, αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε την απευθείας άνοδο».

Για το αν οι παίκτες του Ηρακλής είναι έτοιμοι να πάρουν αυτό που θέλουν στα εναπομείναντα παιχνίδια:

«Εγώ είμαι έτοιμος γι’ αυτά τα παιχνίδια. Εγώ και κάποιοι που μπορώ να μιλήσω ισπανικά μαζί τους είμαστε έτοιμοι. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των άλλων παικτών, πιστεύω όμως ότι θα είναι κι αυτοί έτοιμοι».

Γι' αυτό που θα μετρήσει περισσότερο σ’ αυτά τα παιχνίδια:

«Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, όλα θα παίξουν το ρόλο τους. Δουλεύουμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Θα πρέπει στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια να τα δώσουμε όλα και να σκοράρουμε, κάτι που δεν γίνεται εύκολα, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάρουμε την απευθείας άνοδο».

Για το αν υπάρχει πίεση και δεν κερδίζουν στο Καυτανζόγλειο:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπάρχει πίεση σε όλους τους παίκτες. Σε μένα δεν υπάρχει, εγώ αισθάνομαι καλύτερα όταν παίζω μπροστά στο κόσμο και σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως το Καυτανζόγλειο».

Για το τι θα ήθελε να πει σ’ έναν φίλαθλο του Ηρακλή:

«Θα του έλεγα ότι ο Ηρακλής θα καταφέρει οπωσδήποτε να είναι στις τρεις πρώτες ομάδες. Πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τον τρίτο. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και θα το καταφέρουμε, από εμάς εξαρτάται».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 21:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep