Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ αμφίβολων στον Ηρακλή

Την Παρασκευή (19/04) θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο μέτωπο των τραυματιών στον Ηρακλή.

Με αρκετά ερωτήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη (18/04) η προπόνηση του «Γηραιού» ενόψει του αγώνα με τον Φωκικό και ο τεχνικός, Γιάννης Χατζηνικολάου βλέπει να υπάρχει καρέ αμφίβολων. Συγκεκριμένα, ο Τάι ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις, ενώ ατομικό συνέχισαν οι Βαγγελόπουλος, Σουλίδης, Σαββίδης και Χιονίδης. Τις λιγότερες πιθανότητες να προλάβει έχει ο Βαγγελόπουλος.

Δημήτρης Τσερκέζος: «Μόνο νίκη»

Για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Φωκικό και το στόχο του Ηρακλή να μπει στην προνομιούχο πρώτη τριάδα της Football League μίλησε στον «Arena FM 89,4» ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» Δημήτρης Τσερκέζος.

Για την αναμέτρηση με τον Φωκικό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα ειδικά όταν φτάνεις στο τέλος που υπάρχει η πίεση και το άγχος. Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη για να πιάσουμε την πρώτη τριάδα».
Για την κατάσταση στον Ηρακλή σε σχέση με άλλες ομάδες: «Είναι καλή η κατάσταση στον Ηρακλή, είμαστε οργανωμένοι σε πολλά μέτωπα».
Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου: «Προσπαθεί να μας ετοιμάσει για κάθε αγωνα. Για την Κυριακή αυτό που μας είπε είναι νίκη και μόνο νίκη…»
Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής δεν είναι στην προνομιούχο πρώτη τριάδα: «Νομίζω πως ο βραχνάς της ομάδας είναι το Καυτατζόγλειο. Όταν παίζουμε εκτός έδρας απελευθερωνόμαστε κερδίζουμε, όταν αγωνιζόμαστε εντός και θεωρείται η νίκη επιτακτική κάπου εκεί τα χαλάμε από την πίεση και το άγχος».
Για τον στόχο του Ηρακλή στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Μένουν 8 αγωνιστικές. Μόνο με το απόλυτο θα είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθούμε στην πρώτη τριάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 01:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep