Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Τίποτα δεν χάθηκε»

Στα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον Απόλλωνα στάθηκε ο Τίμος Καβακάς.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ ανέφερε μετά την ήττα (4-2) από τον Απόλλωνα: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν, αλλά όχι και για την ομάδα μου, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτή την αναμέτρηση. Σημαντικό ρόλο για εμάς έπαιξε η ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και μετά ήρθε και το δεύτερο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μια λάθος εκτίμηση.

Αντιδράσαμε, όμως, χάσαμε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε άμεσα και έχασε και ο Απόλλων για να κάνει το 3-1. Στη συνέχεια καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με την κομπίνα στο φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Απόλλωνα και, φυσικά, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και κάποιες αποφάσεις της διαιτησίας. Το μαρκάρισμα του Χατζηζήση ήταν για κόκκινη που δεν δόθηκε, ενώ μετά από πέντε λεπτά δεν του έδωσε ο διαιτητής τη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε χέρι που έκανε για να κόψει την μπάλα.

Εμείς στη συνέχεια είχαμε μια εξαιρετική φάση με τον Ζεκίνια που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Τελείωσε, όμως, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και τίποτε δεν έχει χαθεί. Ο Απόλλων έχει πολύ καλή ομάδα. Πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας». 

Είστε ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία;

«Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος όταν σε 16, 17 ματς έχουμε δεχθεί τέσσερα γκολ και φάγαμε τέσσερα σε ένα ματς. Δεν είναι τόσο η κακή λειτουργία της άμυνας, αλλά τα ατομικά λάθη».

Τι μπορεί να κρατήσει κανείς από αυτή την αναμέτρηση;

«Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι. Έχουν μείνει οκτώ ματς, και θέλουμε τους πόντους για να κυνηγήσουμε την απευθείας άνοδο, ή τις θέσεις των πλεί οφ».

Η ΑΕΛ για ακόμη ένα ματς σκόραρε με τον Αλεξάντροβιτς έξω από την περιοχή και δεν έκανε γκολ μέσα από αυτή.

«Σημασία έχει πως δημιουργήθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες και κάναμε μια κομπίνα. Μην ξεχνάμε πως τα γκολ στην κατηγορία μπαίνουν συνήθως από στημένες φάσεις. Δεχθήκαμε και εμείς ένα, σημειώσαμε και ένα».

 

Ο αμυντικός, Κώστας Γιώτας δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ να πάρουμε τρεις βαθμούς, ή το λιγότερο έναν. Δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ένα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Δεν πήγαμε με το 1-0 στο ημίχρονο και αυτό ήταν καθοριστικό. Είπαμε στο δεύτερο μέρος να μπούμε δυνατά, αλλά τελικά δεχθήκαμε το γκολ με το λάθος και το πέναλτι στην αρχή. Ισοφαρίσαμε και δεχθήκαμε στη συνέχεια ένα αστείο γκολ».

Τι σας αποσυντόνισε σήμερα στην άμυνα;

«Ήταν σημαντικό που δεχθήκαμε το αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου».

 

Last modified onΤρίτη, 16 Απρίλιος 2013 00:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep