Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κώτσιος: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Ο Ηλίας Κώτσιος μίλησε για μικροπρέπειες από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΑΕΛΚ!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν διευκρίνισε τι εννοούσε (δεν τον ρώτησε κανείς στη συνέντευξη Τύπου αν εννοεί το πειθαρχικό παράπτωμα του Ντιμπαλά!), αλλά έκρουσε το καμπανάκι ενόψει της συνέχειας, λέγοντας ότι με τέτοιο πρόσωπο η Καλλονή δεν πάει... πουθενά! Ο Κώτσιος ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει, αλλά μόνο να κερδίσει. Αποδείχτηκε ότι στο ποδόσφαιρο όταν δεν είσαι σοβαρός, δεν μοχθήσεις, δεν τρέξεις, δεν πιέσεις και δεν διεκιδικήσεις με πείσμα και θέληση μια νίκη, τίποτα δεν είναι εύκολο.

Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε... δύσκολα. Το αρνητικό είναι ότι εγώ βλέπω καμπανάκι κινδύνου. Μετά τη νίκη με τον Ηρακλή ακολούθησαν δύο άσχημες εμφανίσεις με τη Δόξα και την Καβάλα. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή, ακολουθούν δύσκολα ματς, υπάρχει κούραση, αλλά πρέπει να σοβαρευτούμε.

Έχουμε τα πάντα. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες που είναι απλήρωτες. Δυστυχώς πάμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές και μόνο εμείς. Κανένας άλλος. Το σημερινό ίσως μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον. Δεν μιλώ αγωνιστικά, όσο γι' αυτά που ακολούθησαν του παιχνδιού. Απαγορεύεται μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, να δείχνει τέτοιες μικροπρέπειες και προβλήματα σε τόσο κρίσιμη καμπή. Πρέπει να προβληματιστούμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά αν παρουσιαστούμε έτσι δεν έχουμε καμία τύχη.

Τίποτα δεν είναι βατό. Αν παρουσιαστούμε έτσι δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν. Αν δεν τρέξουμε και αν δεν μοχθήσουμε δεν γίνεται τίποτα. Να βλέπουμε παράδειγμα τα παιδιά της Καβάλας».

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep