Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πήραμε ψυχολογία»

Διπλά κερδισμένος ο Ηρακλής σύμφωνα με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» εξέφρασε την ικανοποίησή του για το άνετο (3-0) τρίποντο απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων και δήλωσε: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών μου και τους τρεις βαθμούς που πήραμε σήμερα. Πρέπει να προσέξουμε γιατί κυρίως σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού δείξαμε επιπολαιότητα.

Οσο και να έχει το σκορ υπέρ σου θα πρέπει η πειθαρχία και η επαγγελματικότητα να υπάρχει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σίγουρα με το σκορ αυτό πήραμε ψυχολογία και πάμε για ακόμα ένα διπλό στον Φωκικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Δεν κατεβάσαμε ταχύτητα μετά το 3-0. Απλά θα πρέπει να δείχνουμε την απαραίτητη σοβαρότητα μέχρι το τέλος του αγώνα. Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Πολλές φορές παίζει ρόλο και ο βαθμός δυσκολίας του αντιπάλου».

Ο Πασχάλης Βουτσιάς δήλωσε: «Μία σημαντική νίκη και την ομάδα μας. Κυρίως για ψυχολογικούς ρόλους. Είχαμε δύο αποτελέσματα που δεν μας ικανοποίησαν.

Πήραμε ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του συλλόγου. Θέλω να δώσω την υπόσχεσή μου ότι θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει να είναι. Στην Σούπερ Λιγκ. Πήραμε μεγάλη ώθηση. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Πρέπει να καταφέρουμε τον στόχο μας. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Θέλουμε με κάθε τίμημα να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».

 

Πηγή:www.bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep