Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Στο νοσοκομείο ο Ντόικιτς

Ο Σέρβος αμυντικός του Πιερικού χρειάστηκε να κάνε ράμματα το βράδυ της Τετάρτης (10/4).

Έστω και με πολλές απουσίες ο Πιερικός κατάφερε να «τσιμπήσει» βαθμό στα Μέγαρα απέναντι στον Βύζαντα. Και κάθε πόντο που κερδίζει η ομάδα της Κατερίνης τόσο περισσότερο απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις. Στο παιχνίδι, λοιπόν, με τους «κιτρινόμαυρους» οι Κατερινιώτες κατέβηκαν μισοί λόγω προβλημάτων. Και κατά τη διάρκεια του αγώνα προέκυψε ακόμα ένα.

Ο Σέρβος αμυντικός Ντόικιτς έπαθε ένα σκίσιμο στο φρύδι, ωστόσο επειδή συνέχισε η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Και με την επιστροφή της ομάδας στην Κατερίνη πήγε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν τέσσερα ράμματα. Εκτιμάται πάντως ότι κόντρα στον Φωκικό θα είναι διαθέσιμος.
Από εκεί και πέρα, Αποστολίδης και Μανίκας είναι καλύτερα μετά τη γρίπη που αντιμετώπισαν και προπονήθηκαν την Πέμπτη (11/4). Αντίθετα Βασιλειάδης και Ντάνι δεν πήγαν στην προπόνηση, καθώς ακόμα δεν είναι καλά και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Από την πλευρά του ο Παπατόλιος ναι μεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, ωστόσο δεν αισθανόταν αρκετά καλά και παραμένει αμφίβολος.

Ο Πολίτης που είχε χτυπήσει την περασμένη Κυριακή είναι καλύτερα και στη διάθεση του Φοιρού, ενώ ο Γιαζιτζόγλου έκανε σήμερα ατομικό, άσχετα εάν θα δώσει το παρών στο ματς με την ομάδα της Άμφισσας. Στο παιχνίδι με τον Φωκικό επανέρχονται από τιμωρία οι Ιορδανίδης και Φαμπίνιο. Ο δεύτερος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 00:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep