Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εχασε τρεις βαθμούς ο Θρασύβουλος

Ο Μανουέλ Κόμπο είναι δεξιά στην φωτογραφία. Ο Μανουέλ Κόμπο είναι δεξιά στην φωτογραφία.

Το χρέος προς τον Μανουέλ Κόμπο τελικά θα κοστίσει τρεις βαθμούς στον Θρασύβουλο, αφού η διοργανώτρια ανακοίνωσε πως η εκτέλεση της απόφασης της FIFA θα επικυρωθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της.

Η ομάδα της Φυλής θα πληρώσει τα χρέη της προς τον Μανουέλ Κόμπο με ό,τι «πολυτιμότερο» έχει στην προσπάθεια για τη σωτηρία της. Μπορεί οι άνθρωποι της ΠΑΕ να έλεγαν πως δεν ανησυχούν για το θέμα που έχει προκύψει και την κοινοποίηση της απόφασης από την FIFA, αλλά τελικά όπως γίνεται σαφές και από την ανακοίνωση της διοργανώτριας θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

«Σε εκτέλεση της από 08/04/2013 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ η ποινή της αφαίρεση των τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο οποίος θα επικυρωθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Η περίπτωση είναι η ίδια με αυτή του Μάριους Σουλεάπ με τον ΟΦΗ, όπου είχε έρθει απόφαση της FIFA, αλλά τότε δεν είχε επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος και η ομάδα της Κρήτης τελικά ήρθε σε διακανονισμό με τον ποδοσφαιριστή και δεν της αφαιρέθηκαν βαθμοί. Στην περίπτωση του Θρασύβουλου, αυτό έγινε στα μέσα της σεζόν και η αδυναμία της ΠΑΕ να έρθει σε επαφή και τελικό διακανονισμό με τον ποδοσφαιριστή δεν άφησε περιθώρια στη διοργανώτρια για να μην επικυρώσει την τιμωρία. 

Media

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 23:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep