Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος»

Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε για την έλλειψη βασικών στοιχείων από την ομάδα του για να διεκδικήσει τη νίκη και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Θρασύβουλου.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών υποστήριξε πως ακόμη και οι ίδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν τις εναλλαγές στην απόδοση της ομάδας και την έλλειψη σταθερότητας. «Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που αγωνίζονται δύο ομάδες που οι διαφορές δεν είναι μεγάλες στην ποιότητα μετράει περισσότερο η αποφασιστικότητα, το πάθος και η θέληση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος και αυτό ήταν ένα στοιχείο που φαινόταν ότι το έχουμε εμείς στο παιχνίδι. Ηταν φανερό πως δεν ακολουθήσαμε σε καμία περίπτωση στην ένταση του παιχνιδιού. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ζητήσεις μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για να διεκδικήσεις τη νίκη. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο για τον Θρασύβουλο. Κάναμε λάθη φανερά από έλλειψη αυτοπεποίθησης για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τι έφταιξε και δεν υπήρχε η πίστη στην ομάδα;

«Δεν μπορεί να υπάρξει απάντηση για την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Υπάρχουν παιχνίδια που είμαστε καλοί, αλλά και σκαμπανεβάσματα και αυτά δείχνουν ότι δεν υπάρχει διάρκεια η ομάδα. Δεν μπορώ να την απαντήσω στην ερώτηση γιατί ούτε και εγώ δεν ξέρω τι φταίει για αυτές τις αλλαγές. Ακόμη και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν ξέρουν. Υπάρχουν ελλείψεις σε βασικά στοιχεία, όπως το πάθος, η αγωνιστικότητα και είναι τελείως διαφορετικό να το λες από το να το πιστεύεις και να το βγάζεις στον αγωνιστικό χώρο»

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep