Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Ο Πέτρος Δημητρίου Ο Πέτρος Δημητρίου

Τόνισε ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου.

 

Ο Πέτρος Δημητρίου αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του Εθνικού Αστέρα στην Τρίπολη, τόνισε ότι η μεγάλη αναμονή κάνει κακό στις ομάδες της Football League, ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος ότι το συγκρότημά του θα είναι πανέτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Εθνικού Αστέρα:

 

«Όσο και αν ακούγεται παράξενο είδε αυτά που ήθελα και είχα την ευκαιρία να κάνω αρκετές διαπιστώσεις. Ασφαλώς οι πολλές διακοπές του αγώνα δεν επέτρεψαν να αποκτήσει ρυθμός το παιχνίδι, κάτι που μας επηρέασε σημαντικά. Από εκεί και πέρα είχαμε πολλές αδυναμίες στην επιθετική μας γραμμή, λόγω απουσίας παικτών, ενώ αναγκάστηκa να αποσύρω αρκετούς παίκτες, αφού λόγων των μεγάλων διακοπών φοβήθηκα να μην «παγώσουν» και πάθουν καμία θλάση».

 

«Ξέρουμε που βαδίζουμε, δουλεύουμε σωστά και θεωρώ ότι από την στιγμή που έχουμε βάλει ένα συγκεκριμένο πλάνο θα είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. Υπάρχουν λύσεις και καλοί παίκτες που θα μας βοηθήσουν, από την στιγμή που μπουν όλοι στην ομάδα. Τα φιλικά και οι προπονήσεις ασφαλώς έχουν κουράσει τους παίκτες, που γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες τους και θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλύτεροι στα παιχνίδια, αφού θα τα αντιμετωπίζουν και με διαφορετική φιλοσοφία. Άλλωστε όλη αυτή η αναμονή και η προετοιμασία σε καμία ομάδα δεν κάνει καλό και ασφαλώς δεν βοηθάει».

Last modified onΚυριακή, 02 Οκτώβριος 2011 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep