Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέμα ικανότητας και εμπειρίας»

Πολλά τα αίτια της ανικανότητας του Ηρακλή να νικήσει εντός έδρας σύμφωνα με τον Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός του Ηρακλή δήλωσε μετά την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Καλλονή: «Δυστυχώς ό, τι καταφέραμε το τελευταίο διάστημα με τις εκτός έδρας νίκες το γκρεμίσαμε σήμερα και επανήλθαμε εκεί που ήμασταν πριν από δύο εβδομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Η Καλλονή προηγήθηκε με μία ξαφνική αντεπίθεση και πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι. Στην συνέχεια όμως, μας έλειπε το καθαρό μυαλό και το παιχνίδι πρωτοβουλίας. Δεν δημιουργήσαμε κλασσική ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια στην έδρα μας χρειάζεται να παίρνουμε περισσότερη ευθύνη, να παίρνουμε πρωτοβουλίες.

Σήμερα ήμασταν τρεναρισμένοι. Την Τετάρτη έχουμε παιχνίδι. Ό,τι χάνουμε εδώ να το παίρνουμε γρήγορα έξω. Είναι θέμα ικανότητας πλέον. Είναι πολλά παιχνίδια που δεν κερδίζουμε. Δεν είναι μόνο ένα και δυο. Είναι θέμα παραστάσεων των παικτών και το κατά πόσο είναι ισχυρή προσωπικότητα ώστε να πάρουν πρωτοβουλίες και να δημιουργήσουν καταστάσεις.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Και πριν από δύο βδομάδες πάλι εκεί ήμασταν. Αν δεν έχουμε απώλειες εντός έδρας τότε μπορούμε να μπούμε πάλι στο κόλπο της απευθείας ανόδου».

Πηγή: www.bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep