Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Να αυξήσουν τη διαφορά

Με 19 παίκτες στην αποστολή η Αναγέννηση Γιαννιτσών για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Χωρίς απρόοπτα κύλησε η τελευταία προπόνηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών για το παιχνίδι της Κυριακής (7/4) με την Παναχαϊκή στην Πέλλα. Ο Σάββας Κωφίδης αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα. Δηλαδή τον Λαμπάκη που έχει κάνει εγχείρηση μετά το σπάσιμο στα πλευρά, τον Γκαρακλίδη που έχει τράβηγμα, καθώς και τον Γιόγιο που είναι καιρό εκτός δράσης.
Ο Τσιάμης και ο Αρβανιτόπουλος που προέρχονταν από τραυματισμό συμμετείχαν στο νικηφόρο (3-1) παιχνίδι των Νέων με τη Νίκη Βόλου, όπως και ο Καραδήμος που έπαιξε με τη μικρή ομάδα. Ο Κωφίδης για το ματς με την Παναχαϊκή πήρε μαζί του 19 παίκτες και πριν από το ματς θα κόψει έναν για να συμπληρωθεί η 18άδα.

Τα Γιαννιτσά θα παίξουν απελευθερωμένα, από τη στιγμή που ουσιαστικά δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Μάλιστα με νίκη θα αφήσουν τους Αχαιούς έξι βαθμούς πίσω στη βαθμολογία, ενώ αν ηττηθούν, οι ροσονέρι θα τους πιάσουν στους 30 βαθμούς.
Η αποστολή: Καραογλανίδης, Ζαχαριάδης, Κυριακίδης, Βλαχόπουλος, Χατζόγλου, Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καρακάσογλου, Σιδηρόπουλος, Αντρεΐνι, Σκαθαρούδης, Χαρμάνας, Τσίλογλου, Σαπανίδης, Ζαγοριανός, Καπνίδης.

Last modified onΣάββατο, 06 Απρίλιος 2013 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep