Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νυστέρι για Σκόνδρα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας των Μπράνκο Ζεκίνια, Αποστόλη Σκόνδρα.

Ο πρώτος έχει υποστεί τράβηγμα στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού είναι η διάγνωση για τον Μπράνκο Ζεκίνια. Και με δεδομένο ότι απομένουν τρεις ημέρες μέχρι την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, μόνο με θαύμα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Όσον αφορά στον Αποστόλη Σκόνδρα, ο οποίος την Τετάρτη (3/4) έκανε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα, η διάγνωση – που επιβεβαιώθηκε και από εξειδικευμένο γιατρό – κάνει λόγο για σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών.

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα ώστε με τη σωστή διαχείριση να παραμείνει ετοιμοπόλεμος αγωνιστικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και εν συνεχεία να προχωρήσει σε αποκατάσταση του προβλήματος με χειρουργική επέμβαση. 

Για τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε: «H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, μέσω του προέδρου της, των μελών της διοίκησης και όλων των στελεχών του αγωνιστικού της τμήματος, εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη , ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών το ελληνικό ποδόσφαιρο και απευθύνει – στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πανσερραϊκού, αλλά και στους οικείους του εκλιπόντος – τα θερμά της συλλυπητήρια».

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep