Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Προπονητής την Πέμπτη»

Η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών ενημέρωσε ότι την Πέμπτη (04/04) θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.

Με νέο τεχνικό στον πάγκο θα παραταχθεί την Κυριακή (07/04) απέναντι στον Φωκικό ο Ηρακλής Ψαχνών. Αυτό τουλάχιστον μετέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, η διοίκηση των «πράσινων» στους ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα (01/04). Μάλιστα, οι διοικούντες σημείωσαν ότι εκτός απροόπτου την Πέμπτη (04/04) το πρόγραμμα θα εκτελεστεί κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητή.

Με δεδομένο ότι η Γλυφάδα αγωνίζεται την Τετάρτη (03/04) απέναντι στην Κόρινθο, όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Παντέλης θα είναι αυτός που θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα της Εύβοιας στη διεκδίκηση της ανόδου μέσω των μπαράζ ανόδου. Ο ίδιος, άλλωστε, ήταν το φαβορί από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γιώργος Βαζάκας.

Την Τρίτη (02/04) υπήρχε ρεπό και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη (03/04). Απών θα είναι ο τιμωρημένος Γέσιτς, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Παύλος Δήμου, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν κάκωση στον έσω πλάγιο. Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Μπαράνκος και ο Ρεπετσάς έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά θα είναι διαθέσιμος.

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2013 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep