Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να τα δώσει στον Τσολακίδη»

Ο γενικός αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Χρήστος Καραογλανίδης, ζήτησε από τον Αποστολόπουλο να δώσει στον Τσολακίδη τα λεφτά που «πήρε και δεν δικαιούται».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (28/3) η Αναγέννηση Γιαννιτσών εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν του ΠΑΟΚ, Αλέξη Αποστολόπουλο, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή κατά της ομάδας και πήρε 2.700 ευρώ τα οποία «δεν τα δικαιούνταν».

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Πέλλας, Χρήστος Καραογλανίδης, βγήκε μπροστά την Παρασκευή (29/3) και υποστήριξε: «Να δώσει τα χρήματα αυτά στον Μπάμπη Τσολακίδη, τον οπαδό του ΠΑΟΚ που έχασε το πόδι του στο δυστύχημα των Τεμπών και πρέπει να βάλει καινούργιο τεχνητό πόδι. Να τα δώσει εκεί τα λεφτά που πήρε από εμάς». 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα Γιαννιτσά προσπαθούν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη επανέρχονται οι Ζαγοριανός και Σκαθαρούδης από τραυματισμούς, όπως και ο Σερέτης από τιμωρία. Εκτός θα μείνει ο Λαμπάκης, που υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης στα πνευμόνια. 

Last modified onΠαρασκευή, 29 Μάρτιος 2013 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep