Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Τοκπασίδη στα Μέγαρα

Ο Ηρακλής Ψαχνών συνεχίζει με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη για ένα ακόμη παιχνίδι και δεν βιάζεται για την αναζήτηση προπονητή.

Με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη θα προχωρήσει για ακόμη μια αγωνιστική η ομάδα της Εύβοιας, αφού έδειξε να βρίσκει τα πατήματα της στη νίκη με 2-0 επί της Καβάλας. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, συνεχίζει τις επαφές του με τους υποψήφιους προπονητές που έχουν προταθεί, ή έχει επικοινωνήσει ο ίδιος, αλλά δεν υπάρχει λόγος για να βιαστεί για την τελική συμφωνία.

Η ομάδα θα προχωρήσει και αυτή την εβδομάδα με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη που έχει διατελέσει βοηθός προπονητή με όλους τους τελευταίους τεχνικούς που πέρασαν από τα Ψαχνά.

Δεν αποκλείεται συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες με κάποιο από τα ονόματα που είναι στη λίστα της διοίκησης των Ψαχνών με σκοπό να αναλάβει την ομάδα από την Δευτέρα. Με αυτό τον τρόπο θαέχει μια ολόκληρη εβδομάδα για να μάθει το περιβάλλον και το έμψυχο δυναμικό και όχι μόλις μερικά 24ωρα που μένουν για την αναμέτρηση στα Μέγαρα με τον Βύζαντα.

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep