Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταδικάζει η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της παίρνει θέση για τα επεισόδια που έγιναν στα δημοσιογραφικά. Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της παίρνει θέση για τα επεισόδια που έγιναν στα δημοσιογραφικά.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη λύπη την επίθεση σε δημοσιογράφους από τον Βόλο εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ και τόνισε πως ήταν μεμονωμένο γεγονός και η προσοχή της θα είναι ακόμη μεγαλύτερη σε άλλες αναμετρήσεις ώστε να μην συμβεί πάλι οτιδήποτε.

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ μιλά για ένα γεγονός που συνέβη παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της να διαφυλάξουν την ασφάλεια όλων και να μην υπάρξει πρόβλημα με κανέναν από τους ανθρώπους, ή τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νίκης Βόλου.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσει την επίθεση που δέχτηκαν εκπρόσωποι του Τύπου, μετά από τη λήξη του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, στα δημοσιογραφικά θεωρεία του AEL FC ARENA. Παρά τα ιδιαιτέρως αυξημένα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν για τον συγκεκριμένο χώρο και την υποδειγματική συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων της ΑΕΛ (στην οποία απένειμαν τα εύσημα τόσο ο προπονητής της Νίκης Βόλου, κος Χαραλαμπίδης, όσο και ο ποδοσφαιριστής Π. Ριζογιάννης) μια μειοψηφία κατάφερε να αμαυρώσει την εικόνα. Πρόκειται σαφέστατα για μεμονωμένο περιστατικό, όμως είναι κρίμα μια ολόκληρη πόλη και χιλιάδες υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων να κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν από τις πράξεις των λίγων. Κι επειδή αυτοί οι λίγοι διατείνονται, συνήθως, ότι πράττουν στο όνομα του συμφέροντος της ΑΕΛ, ας αναλογιστούμε λίγο όλοι μας: Σε ποιο ακριβώς σημείο βγήκε κερδισμένη η ομάδα μας από όλη αυτή την ιστορία;

ΥΓ: Γνωρίζουμε ότι μια απλή καταδίκη των περιστατικών δεν είναι αρκετή. Ως ΠΑΕ είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε μέτρο για την περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των δημοσιογραφικών θεωρείων, που θα εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία τους για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep