Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Θα μας έδινε φτερά»

Απομακρύνθηκε η ΑΕΛ από το στόχο της, αλλά ο Τίμος Καβακάς πιστεύει στην επίτευξή του.

Μετά το 1-1 με τη Νίκη Βόλου ο προπονητής των «βυσσινί» ανέφερε: «Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε για αρκετούς λόγους. Για τους εαυτούς μας, την ομάδα μας, την πόλη και τους φιλάθλους. Αυτή η νίκη θα μας έδινε φτερά. Στο πρώτο μέρος έγινε ανοιχτό παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο, εκεί που ήταν να βάλουμε γκολ, βρεθήκαμε πίσω. Τελικά, βρήκαμε την δύναμη και ισοφαρίσαμε. Με βάση τις ευκαιρίες που χάσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Όταν δεν μπορούμε να σπρώξουμε την μπάλα από τα τρία μέτρα έρχεται μοιραία και το αποτέλεσμα. Έχουμε απομακρυνθεί από τον στόχο μας αλλά θα τα καταφέρουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ΑΕΛ: «Θα πρέπει να κάνουμε γκολ τις φάσεις που δημιουργούμε. Παίζουμε με καλές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά στο πρωτάθλημα της Football League. Πολεμάμε με ό,τι όπλα έχουμε. Εγώ από την πλευρά μου περιμένω μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όταν χάνουμε την ευκαιρία στο 47’ που δεν χάνεται τι να πω ; Κλασικότερες ευκαιρίες μια ομάδα δεν μπορεί να κάνει. Στο πρώτο μέρος υπήρχε μια ισορροπία, γιατί και η Νίκη Βόλου έχασε ευκαιρίες».

Για το ντεμπούτο του Τάσου Κρητικού: «Όταν βάζεις ένα παιδί σε ένα σημείο που το ματς έχει πάρει φωτιά και έχει τόσο θετική εικόνα, μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είσαι. Το παιδί δούλεψε και θα πάρει τις ευκαιρίες του».

 

O Αντώνης Τσιάρας δήλωσε: ««Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια, για να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν στο τέλος».

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep