Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Απαισιόδοξος ο Καβακάς

Ο τεχνικός της ΑΕΛ ήταν συνεχώς όρθιος και έδινε οδηγίες Ο τεχνικός της ΑΕΛ ήταν συνεχώς όρθιος και έδινε οδηγίες

«Μεγαλώνει ο προβληματισμός μας, αδυνατούμε να καλύψουμε τις απουσίες».

Παρότι η ΑΕΛ έβαλε στοπ στο σερί των ισοπαλιών και έφυγε με ένα πολύτιμο τρίποντο από τη Φυλή, ο Τίμος Καβακάς δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και μάλιστα δεν έκρυψε την αγωνία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εξαιτίας των πολλών τραυματισμών, που έχουν «χτυπήσει» τους «βυσσινί».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ: «Καλή Σαρακοστή σε όλους. Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας θερμά συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου, να είναι γερός δυνατός και να τη θυμάται γιατί η μητέρα είναι μία και σημαντική για τον καθένα. Ηρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς για να διατηρηθούμε στην τροχιά που μας δίνει την ελπίδα για το όνειρο της ανόδου, ενώ ο Θρασύβουλος έδινε έναν αγώνα επιβίωσης. Εγινε ένα κακό παιχνίδι σε ένα καλό γήπεδο. Αν και κακοί είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν μία εμφάνιση που δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για το μέλλον αλλά μεγαλώνει την αγωνία μας και τον προβληματισμό μας. Αυτή είναι η αλήθεια. Οσο και να θέλω να δουλεύω με 25 ποδοσφαιριστές σήμερα ίσα ίσα συμπληρώσαμε 18αδα και χάσαμε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή».

Ερωτηθείς ο Τίμος Καβακάς για το ποιος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε, αποκάλυψε πως ο Λιαπάκης έγινε αναγκαστική αλλαγή, διότι υπέστη θλάση επομένως είναι απίθανο να προλάβει το ματς της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η ΑΕΛ έφτιαξε περισσότερες φάσεις σε σχέση με άλλα ματς, είπε: «Με την Παναχαϊκή ήμασταν κακοί γενικά, με τον Παναιτλωικό όμως παίξαμε για 70 λεπτά εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά και με τον Γάζωρο δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες. Εγώ το βλέπω διαφορετικά λοιπόν. Ναι μεν δεν παίξαμε καλά σήμερα, αλλά κερδίσαμε που είναι το σημαντικό. Ωστόσο οι απουσίες που προέκυψαν σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τις καλύψουμε. Δεν είναι δύσκολο να χάνεις τέτοια παιδιά».

Σχετικά με τον αν περιμένει κάποιους ποδοσφαιριστές να αποθεραπευτούν και να επιστρέψουν σύντομα για να βοηθήσουν την ΑΕΛ στα επόμενα κρίσιμα ματς, τόνισε τα εξής: «Ο Πόνσε είναι σε καλό δρόμο. Τη Δευτέρα θα μπει με την ομάδα, όμως την Τετάρτη δεν περιμένουμε καμία επιστροφή. Οσο για τον Φρανκού δεν νομίζω να μας βοηθήσει φέτος. Εχει να παίξει μπάλα τρεις μήνες και μέχρι να βρει αγωνιστικό ρυθμό είναι δύσκολο να μπει σε μία καμπή που θα γίνεται χαμός».

Τους παίκτες της ΑΕΛ εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας (ελλείψει Νεμπεγλέρα) Θανάσης Παπαγεωργίου: «Καλή Σαρακοστή. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στον ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ. Για μένα ήταν τιμή που ξεκίνησα σαν αρχηγός, ήταν ένα όνειρο μου, που πραγματοποιήθηκε. Παρότι κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι για το τρίποντο, συνεχίζει να υπάρχει προβληματισμός διότι θέλουμε και μπορούμε να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Την Τετάρτη θέλουμε να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα και πιο παθιασμένα για να κερδίσουμε το ματς με τη Νίκη για τον κόσμο μας, που το έχει ανάγκη, αλλά και για εμάς, ώστε να κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία το στόχο μας, που είναι να ανεβάσουμε την ομάδα. Αυτό είναι το όνειρο όλων των Λαρισέων».

*** Να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι ο Τίμος Καβακάς στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως αγωνιά για τη συνέχεια του φετινού μαραθωνίου, ήταν πολύ ευδιάθετος πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου και μάλιστα δεν δίστασε να αστειευτεί με τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

*** Στις 18:15 αναχώρησε με τη συνοδεία ενός περιπολικού το πούλμαν της ομάδας για να μεταφέρει την αποστολή στη Λάρισα.

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep