«Λάθος η χαλαρότητα»

Ο Φωκικός είχε μείνει στη νίκη επί του Θρασύβουλου σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας δήλωσε μετά την ήττα (2-0) από τη Νίκη Βόλου: «Να δώσω συγχαρητηρία στη Νίκη, για τη νίκη που έκανε σήμερα, γιατί ήταν πολύ σημαντική. Θα διαφωνήσω με το ότι ήταν καλύτερη από εμάς πέρα ως πέρα. Δεχτήκαμε ένα γκολ εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε πάρει το κέντρο. Από εκεί και πέρα μετά το γκολ χάσαμε τις ισορροπίες. Προσπαθήσαμε μέχρι να λήξει το ημίχρονο να ισορροπήσουμε ξανά το παιχνίδι. Δε νομίζω να έγινε άλλη φάση εκτός του γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο επιθετικά, πιο αποφασιστικά να πάρουμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε μία υπεροχή στο θέμα της ανάπτυξης, παίζοντας με δύο επιθετικούς και με τρεις, με τον Γκομές στη συνέχεια. Εκεί σε μια στημένη φάση δεχτήκαμε ένα γκολ ακόμα. Στην πορεία μένουμε με δέκα ποδοσφαιριστές… άλλαξαν οι ισορροπίες. Την προσπάθεια την έκαναν τα παιδιά, αλλά μείναμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο, που κατά κάποιο τρόπο μας εξασφάλισε την κατηγορία. Υπήρξε μια χαλαρότητα. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος.

Η ομάδα έχει μία ιστορία, ένα σήμα, μία φανέλα και αυτό θα κοιτάξω να πω στα παιδιά, γιατί δυστυχώς οι δύο νίκες που έγιναν μέσα στην έδρα μας και εξασφαλίσαμε κατά 90 τοις εκατό την παραμονή, μας έκανε να είμαστε πιο χαλαροί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προσπαθήσαμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που δεν τον ικανοποιήσαμε και να ευχηθώ στη Νίκη να πετύχει τον στόχο της».

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep