Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξύπνησαν μνήμες στο Αλκαζάρ

Φιλικό μνήμης έγινε την Πέμπτη (21/3) στο Αλκαζάρ ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕΛ και τους βετεράνους της δεκαετίας του 80’.

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 25 χρόνων από το «ποδοσφαιρικό Κιλελέρ», όταν όλη η Λάρισα και όχι μόνο είχε ξεσηκωθεί εναντίον εκείνων που ήθελαν να της αφαιρέσουν τους βαθμούς λόγω της περίπτωσης Τσίγκοφ, οι παλαίμαχοι της ομάδας και οι βετεράνοι της δεκαετίας του '80 έδωσαν φιλικό, αν και μόλις αυτό ξεκίνησε άρχισε δυντή βροχή. Οι παλαίμαχοι νίκησαν με 4-1 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Τσακμακίδης, Πατσιαβούρας, Λιάπης και Αβραμούλης. Για λογαριασμό των βετεράνων της δεκαετίας του ‘80 σκόραρε ο Αργυρακούλης. Στο τέλος του αγώνα δόθηκε από ένα συμβολικό Κύπελλο στις δύο ομάδες παρουσία του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ Λουκά Σάββα.

 

ΑΕΛ: Παπαδόπουλος, Ράμμος, Κολομητρούσης, Νασιάκος, Παπαντωνίου, Τζιότζιος, Τσακμακίδης Ι., Γκόλαντας, Ντόσας, Σταματίου, Ζιώγας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μιχαήλ, Πατσιαβούρας, Τσιτσιλής, Λόης, Αβραμούλης, Μπεριτζάς, Κοντοθανάσης, Γκουγκουστάμος, Τσιαπατάρης, Γιώτσας, Λιάπης.

 

Παλαίμαχοι ’80: Τσότσας, Αγγελής, Καφές, Γκανδρής, Πάσχος, Γαβριήλ, Χολέβας, Λακερδάς, Αργυρακούλης, Μούτσιος, Μπασμπανάς.
Έπαιξαν και οι: Κολλάτος Ε., Γκαλιάκης, Μπουρνάκας, Ζεϊμπέκης, Τσιουτσιούμης, Βήττος, Βλαχόπουλος, Μπουζούκης, Λόλας, Γκάτας, Αλεξούλης Ν., Κοτούλας.

 

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΠέμπτη, 21 Μάρτιος 2013 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep