Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο»

Ο Γιάννης Συμεωνίδης μίλησε για τον Πιερικό μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Γιάννης Συμεωνίδης μίλησε για τον Πιερικό μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό του Πιερικού, τόνισε πως η ομάδα του δέχθηκε πάλι γκολ νωρίς.

Στο πέναλτι και την αποβολή τόνισε πως κρίθηκε το ματς ο προπονητής των τερματοφυλάκων του Πιερικού. Υποστήριξε πως η ομάδα του κρατά απλά ως οδηγό την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου.

«Ηρθαμε σήμερα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε για μια ακόμη φορά γκολ με την έναρξη και την αποβολή του τερματοφύλακα μας που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο καλύτερος μας παίκτης.

Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε. Ο Απόλλων είναι μια πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι μετά το γκολ, έβαλε και δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι για εμάς. Δημιούργησε και άλλες φάσεις μετά και θα μπορούσαμε να είχαμε ηττηθεί με περισσότερα γκολ. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να βρει τον Απόλλωνα στην Super League».

Η αποβολή στη φάση του πέναλτι είναι δικαιολογημένη;

«Μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα ο τερματοφύλακας. Επειδή είναι δεξιοπόδαρος προσπάθησε να την αλλάξει πόδι. Το κακό με τους τερματοφύλακες είναι πως μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στο ματς, αλλά ένα λάθος να τον κάνει μοιραίο».

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep