Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ματς… τριάδας»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε ότι αν ο Ηρακλής Ψαχνών νικήσει τον Ηρακλή θα πλασαριστεί στην τριάδα.

Σε ρυθμό Ηρακλή κινείται η ομάδα της Εύβοιας και θέλει την Καθαρή Δευτέρα (18/03) να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ξεκινήσει την αναρρίχησή της έπειτα από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Για το παιχνίδι αυτό μίλησε στην ιστοσελίδα «bluearena.gr» ο τεχνικός των «πράσινων», Γιώργος Βαζάκας και σημείωσε ότι με τρίποντο θα μπουν οι βάσεις για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαζάκας:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα σ' αυτή την κατηγορία. Γνωριζόμαστε καλά και οι δύο ομάδες. Νομίζω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες το θέλουν πολύ, αλλά νομίζω ότι έχουμε ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, λόγω έδρας. Η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση και θα έχει περισσότερες ανάσες θα πάρει προβάδισμα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ροτέισον, όπως επίσης στην τακτική, στη διάθεση και στη θέληση για τη νίκη».

Για το πώς περιμένει το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου, είπε: «Ο Ηρακλής αγωνίζεται καλύτερα εκτός έδρας, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα».

Για την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο στον πρώτο γύρο: «Εχουν αλλάξει οι ομάδες. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης ο αγώνας του πρώτου γύρου».

Ερωτηθείς, πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο, σχολίασε: «Στα επόμενα 4-5 παιχνίδια θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα βρεθούν στην επτάδα».

Για το πώς βλέπει τον Ηρακλή, επισήμανε: «Εχει δυναμική και πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Εμείς αν κερδίσουμε τη Δευτέρα θεωρώ ότι θα πλασαριστούμε μέσα στην τριάδα. Έχουμε βγάλει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο».

Last modified onΣάββατο, 16 Μάρτιος 2013 12:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep