Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έβαλαν το… πούλμαν»

Ο Βύζας Μεγάρων, σύμφωνα με τον Ηλία Φυντάνη, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι απέναντι στον Θρασύβουλο.

Η συγκομδή επτά πόντων στα τρία τελευταία ματς είναι απόλυτα θετική για τον Βύζαντα Μεγάρων και παρότι το τρίποντο δεν ήρθε την Τετάρτη (13/03) απέναντι στον Θρασύβουλο, ο Φυντάνης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν δημιούργησε μία ευκαιρία», δήλωσε ο Φυντάνης στο flnews.gr και συνέχισε: «Ο τρόπος παιχνιδιού του Θρασύβουλου, που έπαιξε με εννέα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Σταυριανός με τις επεμβάσεις του είχαν ως αποτέλεσμα να μην φτάσουμε στο τρίποντο. Μόνο το… πούλμαν δεν είχαν βάλει μέσα. Έληξε ισόπαλο ένα ματς που έπρεπε να τελειώσει 3-0. Πρέπει, ωστόσο, να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και για το γεγονός ότι για τρίτο ματς κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα».

Παράλληλα, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μη αλλαγή έδρας του Βύζαντα και την επιστροφή στο Δημοτικό γήπεδο: «Μπορεί και μέσα από τη διοργανώτρια αρχή να βάζουν εμπόδια για να μην γυρίσουμε στο γήπεδό μας. Είναι πολύ καλύτερο από αυτά της Επανομής, της Καλλιθέας και του Φωκικού. Αυτά τα γήπεδα πώς έχουν πάρει άδεια;».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, απών από το ματς με τη Νίκη Βόλου θα είναι ο τιμωρημένος Θωμάς Βλάχος. Ο Καμίλ Κρολ υπέστη υποτροπή και πιθανότατα δεν θα προλάβει, ο Παναγιώτης Βλάχος τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ από ενοχλήσεις ταλαιπωρείται και ο Αρναρέλης.

Last modified onΠέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep