Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να κερδίσουμε τους χαμένους βαθμούς»

Τους βαθμούς που έχασε στα παιχνίδια με Νίκη και Εργοτέλη πρέπει να κερδίσει στα παιχνίδια που ακολουθούν ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο προπονητής του Ηρακλή είπε μετά το 1-1 με τον Εργοτέλη: «Εγινε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Είχε πολύ πάθος, αρκετά νεύρα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του Ηρακλή για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ. Για ακόμη μια φορά σκόραρε αμυντικός μας και αυτό δεν είναι καλό, καθώς οι επιθετικοί μας ενώ είναι στις φάσεις δεν έχουν το καθαρό μυαλό. Πήραμε έστω τον πόντο. Πρέπει να πάρουμε τους χαμένους πόντους στα επόμενα ματς».
Για το αν μπορεί να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς, δηλαδή τους Κιρόφσκι, Στεφανίδη, ανέφερε: «Λόγω της κατάστασης με τους ξένους είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε δύο μαζεμένες αλλαγές για να γίνουμε πιο επιθετικοί. Γι' αυτό αντικαταστάθηκε και ο Λόπεθ».
Απάντησε και σε ερώτηση για το αν επηρέασαν τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με εκείνον και τον Άρη: «Όχι δεν διαταράχθηκαν σε καμία περίπτωση. Ήταν πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα. Τα περισσότερα που γράφτηκαν ήταν ψέματα».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep