Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπάλληλοι, έρχεται καμπάνα»

Έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής μετά την ήττα από τον Βύζαντα Μεγάρων.

Βαρύ πρόστιμο περιμένει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Σερρών έπειτα από την ήττα (1-0) από τους Μεγαρείς, ενώ εάν κάποιοι συνεχίσουν να δείχνουν ίδιο πρόσωπο κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και στην έξοδο. Αυτό υποστήριξε ο Καλαποτλής σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «serressport». Αναλυτικά ανέφερε: «Ήταν μια ντροπιαστική ήττα και, σίγουρα, δεν θα μείνουμε με δεμένα χέρια. Ο Εθνικός Γαζώρου είναι μια ομάδα που προσπαθεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες, αλλά κάποιοι από αυτούς την έχουν δει δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν μπορεί οι νεαροί παίκτες του Βύζαντα που δεν έχουν πάρει ευρώ όλη τη χρονιά να παίζουν με τόσο πάθος και οι δικοί μας να χάνουν από τον τελευταίο, πράγμα που ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της αντίπαλης ομάδας δεν πίστευαν, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κύριος Φυντάνης Η καμπάνα που θα έρθει θα είναι βαριά».

Για τις πιθανές αλλαγές στην ομάδα είπε: «Αν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία, ναι, δεν αποκλείονται αλλαγές, ακόμα και αποχωρήσεις. Όποιος δεν προσφέρει, δεν τον χρειάζεται η ομάδα».

 

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep