Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η αλλοίωση και η… Παναγία

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για αλλοίωση αποτελέσματος και τόνισε ο Ηρακλής Ψαχνών κυνηγιέται από τη διαιτησία.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) του Ηρακλή Ψαχνών στο Παγκρήτιο ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας δήλωσε: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι υπάρχει αλλοίωση αποτελεσματος. Το λέω γιατι η φάση εξελίχθηκε μπροστά μου και είμαι ξεκάθαρος. Ξέραμε με ποιον παίζαμε. Μια καλοδουλεμένη ομάδα, σοβαρή που δεν παίρνει ρίσκα. Κλείσαμε τους διαδρόμους ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε φάσεις ο Εργοτέλης καλές.

Ήθελε η Παναγία να χάσουμε γιατί υπήρχαν 4 παίκτες μου και ένας του Εργοτέλη και πέτυχε το γκολ. Έγινε η καθοριστική φάση που φαίνεται καθαρά ότι αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Εύχομαι να πετύχει το στόχο του ο Εργοτέλης.

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν και οι δύο ομάδες κλειστά. Ο Εργοτέλης έκανε φάσεις μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Σε άλλο γήπεδο ήταν ο δημοσιογράφος και το έβλεπε μέσα από τα τούβλα. Υπάρχει αλλοίωση. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι και αποβολή. Δεν είπα ότι ήμασταν καλύτεροι εμείς. Ο διαιτητής ήταν μπροστά, έπρεπε να δώσει πέναλτι και αποβολή.

Δεν ξέρει κανείς τα προβλήματα που τραβήξαμε αυτή την εβδομάδα. Είχαμε έξι παίκτες με πυρετό, εγώ το ίδιο, κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Παίξαμε αξιοπρεπέστατα, δεν είμαστε ομάδα καθυστερήσεων. Κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια. Ο,τι παίρνουμε, στο γήπεδο, δε θα μας κάνει χάρη κανένας.

Πέρασε μια εικόνα από τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ότι ευνοούμαστε. Είμαστε η ομάδα που κυνηγιέται πιο πολύ από όλες. Στόχος ήταν να μη χάσουμε κι αν μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Ο Εργοτέλης κι εμείς ήμασταν οι πιο σταθεροί. Δίκαια είναι εκεί ο Εργοτέλης, είναι σοβαρή σφιχτή ομάδα. Δε δέχεται αλλά δύσκολα πετυχαίνει και γκολ. Δίκαια είναι πρώτη».

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης τόνισε: «Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο. Ποιοτικά δε δικαιολόγησε τις θέσεις μας. Ο Εργοτέλης νίκησε δίκαια, γιατί πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Είναι σταθερά η καλύτερη και σταθερότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στην τελευταία φάση δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Όμως κοιτάμε την ομάδα μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ο,τι μπορούμε στη Δράμα. Στο ποδόσφαιρο, υπάρχει δουλειά. Είμαστε μόνο για να δουλεύουμε και δε είναι τυχαίο».

Πηγή: www.cretesports.gr

Last modified onΔευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2013 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep