«Κάναμε δώρο τα γκολ»

Σε απόγνωση ο προπονητής του Θρασύβουλου, Στάθης Σταθόπουλος.

Μετά την ήττα (2-0) από τον Ηρακλή ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής δήλωσε: «Δεν είναι ευχάριστο για εμένα, και δεν έχω μάθει έτσι, να έχουμε συνεχόμενες ήττες. Τα λόγια είναι δύσκολα. Υπάρχει πικρία, εκνευρισμός. Κάνουμε δουλειά που δεν βγαίνει. Είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω. Απέναντι σε ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο παίξαμε όπως καλύτερα μπορούσαμε.

Παρότι ο Ηρακλής ήταν ανώτερος, τα γκολ τα δωρίσαμε με αφελείς ενέργειες, που θα μπορούσαμε να τις αποφύγουμε. Η ομάδα μας θέλει κίνητρο. Τα αποδυτήριά μας είναι καλά. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, η αποστολή μας είναι δύσκολη. Έχουμε πρόβλημα στη συγκρότηση της ενδεκάδας. Σήμερα οι παίκτες μου πήραν κάρτες και συμπλήρωσαν επτά, άρα θα πρέπει να λείψουν σε δύο παιχνίδια. Έπαιξε μια άμυνα που δεν είχε ξαναπαίξει μαζί. Πιστεύω στις δυνατότητες των παιδιών. Ήμασταν η ομάδα της τελευταίας στιγμής. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς όμως. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Κοιτάζουμε τη δική μας την ομάδα».

«Ας πιεί τα κρασιά του»

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος ανέφερε: «Προσωπικά θεωρώ ότι ο Ηρακλής κατέβηκε διαβασμένος στο παιχνίδι. Σεβάστηκε στον Θρασύβουλο και το έδειξε. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χάσαμε την ταυτότητά μας. Δεν υπάρχει συνοχή, πάθος. Μας έχει επηρεάσει η γενικότερη κατάσταση. Ο κύριος Μασούρης τρέχει για δέκα πράγματα. Ο προπονητής κάνει το γυμναστή, τον μασέρ, χίλιες δυο δουλειές. Χάνεται όμως έτσι πολύτιμος χρόνος στη δουλειά που πρέπει να κάνει ο καθένας.

Η κατάσταση θα αντιστραφεί πιστεύω. Πρέπει να κάνουμε ό,τι και στον πρώτο γύρο. Κανείς δεν περίμενε να έχουμε αυτή την πορεία και θα τα καταφέρουμε. Η εμπειρία στοιχίζει στην ομάδα. Δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν θα έπρεπε να τα δεχτούμε».

Για το επεισόδιο που είχε ο Αρκουμάνης με οπαδό: «Είναι απαράδεκτο από τον κύριο να βρίζει κάποια παιδιά που παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες. Καλύτερα να μείνει σπίτι του, να πιεί τα κρασάκια του και να φάει τα κοψίδια του. Και εμείς είμαστε πιεσμένοι και έχουμε προβλήματα. Προσπαθούμε να τα αφήνουμε εκτός. Τετοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Η αντίδρασή βέβαια και του Ανδρέα (σ. του Αρκουμάνη) δεν ήταν αυτή που πρέπει. Κι εγώ ξέφυγα την περασμένη αγωνιστική. Σύμφωνα με διαβεβαιώσεις που έχουμε θα μειωθούν τα προβλήματα και θα γίνουμε καλύτεροι. Ο Ηρακλής μακάρι να ανέβει. Είναι ιστορική ομάδα. Οι βαθμοί μας είναι με ομάδες που πάνε για άνοδο».

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep