Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Δύσκολα δίνονται τέτοια πέναλτι»

Τι δήλωσε ο Κώστας Βελιτζέλος για τη βαριά ήττα στην Καλλιθέα.

Ο Κώστας Βελιτζέλος στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου κυρίως στο πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η Καλλιθέα και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να σηκώσει γρήγορα το κεφάλι γιατί ο «πόλεμος» της παραμονής δεν έχει χαθεί ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Αν. Επανωμής: «Είναι πολύ δύσκολο μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα για μία ομάδα, που είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω της βαθμολογικής της θέσης και των καθημερινών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει, να δικαιολογήσεις τα πράγματα και να πείσεις τους παίκτες να κοιτάξουν μπροστά. Αυτό όμως πρέπει να κάνουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Ηρθαμε να παίξουμε με μία ομάδα, που είχε καιρό να κάνει θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω  μέχρι να δοθεί το πέναλτι το ματς ήταν ισορροπημένο. Θα σταθώ στη φάση του πέναλτι, διότι ήταν η φάση κλειδί του αγώνα, καθώς ο παίκτης, που τιμωρήθηκε με κίτρινη (σ.σ. Μωυσίδης), αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί όλα τελείωσαν. Εχω πει πως ομάδες που παλεύουν με νύχια και δόντια για να σώσουν την κατηγορία, πρέπει να έχουν στην ήλιο μοίρα. Ο παίκτης είχε γυρισμένη την πλάτη του και δεν είχε πρόθεση να βρει με το χέρι τη μπάλα, η οποία επέστρεψε στον αντίπαλο. Θεωρώ πως δύσκολα δίνεται τέτοιο πέναλτι, χωρίς ασφαλώς να λέω ότι δεν φέρουμε και εμείς ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε από ένα στιγμιαίο λάθος το τρίτο γκολ και ενώ είπαμε ότι πρέπει με συγκεκριμένο πλάνο να κοιτάξουμε να μην ανοίξει το ματς, ήρθε η αποβολή και όλα τελείωσαν».

Εν συνεχεία ο κ. Βελιτζέλος αναφέρθηκε στο μέλλον της Αναγέννησης τονίζοντας: «Κοιτάμε άμεσα το μέλλον. Απ' ότι μάθαμε οι δύο ομάδες, που είναι κοντά σε εμάς επίσης έχασαν. Ακολουθούν για εμάς δύο παιχνίδια εντός έδρας, που πρέπει να έχουμε βαθμολογική συγκομιδή για να φτάσουμε επιτέλους στη γραμμή. Είναι κάτι, που το δικαιούμαστε με βάση την εικόνα όλων των αγώνων. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Καλλιθέας, που παρά τα προβλήματα, κρατάνε σε τέτοιο επίπεδο την ομάδα».

Σε ερώτηση του FL News αν πιστεύει ακόμη στη δήλωση, που είχε κάνει μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Απόλλωνα, ότι η Επανωμή θα σωθεί, ο κ. Βελιτζέλος ήταν κατηγορηματικός: «Απόλυτα».

Τους παίκτες της Επανωμής εκπροσώπησε ο Νίκος Σαμουηλίδης, ο οποίος με τον τρόπο του ανέλαβε μέρος της ευθύνης για την ήττα, καθώς από προσωπικό του λάθος προήλθε το δεύτερο γκολ της Καλλιθέας: «Δεν θα ήθελα να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονητές το γνωρίζουν καλύτερα. Σήμερα έχει χαθεί μία μάχη, αλλά μέσα από αυτά τα αποτελέσματα δείχνεις πόσο δυνατός είσαι και αν μπορείς να σηκωθείς. Η βαθμολογική συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει ορθά αυτό που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Αργά ή γρήγορα θα πάρουμε αυτό, που μας αξίζει. Το σημερινό χαστούκι πρέπει να μας ξυπνήσει όλους και πρώτον εμένα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep