Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σοκ με Ντάνι

Άσχημα μαντάτα στον Πιερικό με τον τραυματισμό του Ισπανού επιθετικού, Μάρτιν Ντάνι.

Λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα του Πιερικού με τον Θρασύβουλο ο Ντάνι τραυματίστηκε. Τελικά υπέστη θλάση και ως εκ τούτου θα αναγκαστεί να λείψει για περίπου δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των Κατερινιωτών. Υπάρχει και ένα ευχάριστο στο θέμα. Ότι ναι μεν οι «μελανόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι χωρίς τον Ισπανό κόντρα στη Νίκη Βόλου, ωστόσο εν συνεχεία υπάρχει ρεπό. Επομένως ο Ίβηρας στράικερ θα αποθεραπευτεί και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Εκτός από τον Ντάνι, ο Γιώργος Φοιρός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φαμπίνιο, που έχει κάρτες, αντίθετα επιστρέφει ο Καθάριος που εξέτισε την ποινή του.
Η ΠΑΕ, τέλος, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δημήτρη Καρανάσιο, αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑ.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την διοίκηση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Καρανάσιο για την παραχώρηση του γηπέδου της ομάδας στον ΠΙΕΡΙΚΟ ώστε να διευκολυνθούν οι προπονητικές υποχρεώσεις μας, δεδομένου οτί δεν υπήρχαν κατάλληλα γήπεδα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τους ευχαριστούμε θερμότατα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

Last modified onΠαρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2013 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep